HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, Ben Ece. 
19 Yaşındayım, Yıldız Teknik Üniversitesi 'nde Web Tasarım&Grafik okuyorum. Duygu Başara Ajans 'da Manken&Model bölümünde eğitim alıyorum. Boş zamanlarımda oynamak için Metin2 'yi indirdim ve hergün 3-4 saat oynamaya başladım. TR 'den çok sıkıldığım için kendimi pvp 'lere attım. 2 Yıldır webmaster konuları ile uğraşıyorum. Küfür etmeyi çok severim ve genellikle oyunlarda kendimi erkek olarak gösteririm, yoksa yok erkeksin felan çok dert oluyor başıma. Ayrıca Ğ harfine aşığım.

19 Yaşındayım, Yıldız Teknik Üniversitesi 'nde Web Tasarım&Grafik okuyorum. Duygu Başara Ajans 'da Manken&Model bölümünde eğitim alıyorum. Boş zamanlarımda oynamak için Metin2 'yi indirdim ve hergün 3-4 saat oynamaya başladım. TR 'den çok sıkıldığım için kendimi pvp 'lere attım. 2 Yıldır webmaster konuları ile uğraşıyorum. Küfür etmeyi çok severim ve genellikle oyunlarda kendimi erkek olarak gösteririm, yoksa yok erkeksin felan çok dert oluyor başıma. Ayrıca Ğ harfine aşığım.

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@ServerQuery; modumuz resimdeki sizmisiniz yazmış da lakin ben fotoğraftaki taramayı yaptım özel bir forum adresindeki konuda sizin avatar resminiz gözüktü başlıkta şuydu ; En Güzel Bayan Avatar Serisi.Hoşbulduk, evet benim.
Açıklarsanız memnun kalırım.
Tabii, kalıcıyım.Hoşgeldin , Kalıcı Olman Dileğiyle.

Tamam.ö.mesaj attım okurmusun
HoğşşbuldukMerhabağğğ , hoşgeldin![]()
O forumu editlersen sevinirim reklam yasak çünki![]()

Editledim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)