mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Crossfire Europe Hack.!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bymask09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 700
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Modlar en başta belirtmeliyimki konuyu yanlış yerde açtığımın ve kuralları ihlal ettiğimin farkındayım.Ama nerede açacağım konusunda bilgim yok.

arkadaşlar Crossfire Europe oynuyorum ve eminimki oynayan arkadaşlar da vardır burada. hack bilen var mı crossfire europe çalışan pek bi özelliği olmasada olur wallhack ve see ghost olsun benim için yeterli şimdidden özür diliyorum konum kilitlenecek biliyorum fakat konuyu gerektiği yere kilitlemeden taşırsanız herkes için ve benim için yararlı olacağına inanıyorum. haftalardır arıyorum 1 tane bile cf europe hack paylaşan yok. şimdiden teşekkürler.

not: umarım herkes gereken cevabı aldıktan sonra konu kilitlenir umarım.

Son düzenleme:
"Hack istemek" , "Bu hack çalışıyor mu ?" , "Overkiller çalışıyor mu ?" , "Bu hack ban veriyor yöntemi var mı ?" v.b gibi konular açmak yasak.Aksi taktirde konunuz kilitlenir.

Bildirildi...

"Hack istemek" , "Bu hack çalışıyor mu ?" , "Overkiller çalışıyor mu ?" , "Bu hack ban veriyor yöntemi var mı ?" v.b gibi konular açmak yasak.Aksi taktirde konunuz kilitlenir.

Bildirildi...

arkadaşım biliyoruz bizde herhalde bunları söyleyeceğim yeri bilmediğim için mecburen açtık yapacak bişey yok hatalı olduğumu bende biliyorum maduriyet yaşıyor millet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri