18.10.2012 Tarhinde aşırı talep olmasi üzerine makinemizde 4gb ram kalmisti,ogun gün içinde 6 gm ram ( ayri müşteriler ) olmak Üzere sunucu talebi oldu kalan 4 gb 512mb 1gb 1gb 1gb ve 512mb olan 4 tane sunucuyu tesim ettik kalan 2gb 'yide 20.10.2012'de sipariş ettiğimiz 16 gb makinamizda kullanmayi planladik ..Ancak 20.10.2012 'de sabah saat :11: 07 'de radore firmasindan 16 gb lik makine Ödemesİ yaptik ve sipariş geçtik..ancak 22.10.2012 olmasina rağmen sunucumuz teslim edilmedi aradik müşterilerimiz bekliyor Çok acil dedik verdiği cevap Şudur :
Şu anda Çok yogunuz elimİzde 16 gb stok yok 8gb stok var ve 1 gÜn sonra teslim ederİz 8gb 'yİ,16 gb sİparİi etmiştik onuda 1gÜn sonra veriririz dedi ve iş sarkmaya başladi ve geri Ödeme İstedik.onaylandi paramiz geri İade edildİ 22.10.2012 (bugün) tekrar başka bİr firmadan yine öğlen sİpariş geçeçeğiz onlardan makinemİzİ almamiz durumunda 2gb ( olan 1gb ve 512-512mb olan ) 3 müşterİmİze sunucularini teslİm edeceğiz.(bİzden kaynaklanan bİr problem değil radoreden kaynaklanan bİr sorundur ) ...tüm müşterilerİmizin bunu anlayişla karşiliayacağini düşünüyorum..İyİ forumlar diliyorum
Furkan TÜFEKÇİ
TurkiyeNetwork
Şu anda Çok yogunuz elimİzde 16 gb stok yok 8gb stok var ve 1 gÜn sonra teslim ederİz 8gb 'yİ,16 gb sİparİi etmiştik onuda 1gÜn sonra veriririz dedi ve iş sarkmaya başladi ve geri Ödeme İstedik.onaylandi paramiz geri İade edildİ 22.10.2012 (bugün) tekrar başka bİr firmadan yine öğlen sİpariş geçeçeğiz onlardan makinemİzİ almamiz durumunda 2gb ( olan 1gb ve 512-512mb olan ) 3 müşterİmİze sunucularini teslİm edeceğiz.(bİzden kaynaklanan bİr problem değil radoreden kaynaklanan bİr sorundur ) ...tüm müşterilerİmizin bunu anlayişla karşiliayacağini düşünüyorum..İyİ forumlar diliyorum
Furkan TÜFEKÇİ
TurkiyeNetwork
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Türkçe'yi resmen katlettin.
Bu Şekİlde bÜyÜk yazinca tÜrkÇe karakterler bÜyÜk dİĞer karakterler kÜÇÜk gÖrÜnÜyor
Bir bilişim sahibi olarak Türkçe'mizi doğru kullanmanız sizin yararınıza olacaktır.
3 Müşteriniz İçin Sitenizden Duyuru Geçseydiniz Daha Mantıklı Olurdu Gibime Geliyor.
Hayırlı Geceler ,
3 Müşteriniz İçin Sitenizden Duyuru Geçseydiniz Daha Mantıklı Olurdu Gibime Geliyor.
Hayırlı Geceler ,
O nasıl bir yazı biçimidir kardeşim kuzey ıraktanmı geldin![]()
Burada bas bas bağırcağına sitede söyleseydin tüm müşterilerin görmüştü
Hayırlı Geceler ,
Hayırlı Geceler ,
Hayırlı Geceler ,
O nasıl bir yazı biçimidir kardeşim kuzey ıraktanmı geldin
Burada bas bas bağırcağına sitede söyleseydin tüm müşterilerin görmüştü

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)