Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[YARDIM]Game 2089 (EXP SORUNU)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Realmetin2org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 377

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.aleyküm arkadaşlar

Game 2089 versiyonlu game dosyalarında ben hiç 250 level sınırı olanına rastlamadım.

Hepsi TR Tipi diye yapılan artık o standartlaşmış 99 level sınırı için yapılmış.

Herkes bi game dosyası paylaşıyor alıntı üstüne alıntı yaparak.(Exp sorunu fixlendi level sınırı 250 oldu vs)

Benim oyunumdaki problemin aslı şudur ve bu problemi çözecek arkadaşların benimle iletişime geçmesini istiyorum. Mail adresim yasin.ffo@hotmail.com

1.
Max Level 100(Daha fazlası kasılarak olmuyor)
2. 100 Levelden 101-102-103 ve daha üstüne level atlamıyor. (
Game dosyasında exp düzeni olmadığı için -lere düşüyor)
3. 99 Levele çok kolay kasılıyor.

Sorunları yukarıda belirttim.

Benim istediğim ise

1. Max Level 150 yada daha üzeri
2. Sorunsuz exp düzeni olsun yani 150 yada daha üzeri levele geçerken hiç bi zaman exp sıkıntısı olmasın yeter.

Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar iletişime geçerlerse çok sevinirim kaç kişinin yaşadığı bi sorun bu artık
çözüm bulalım hep bir elden.

İyi forumlar dilerim..

s.aleyküm arkadaşlar

game 2089 versiyonlu game dosyalarında ben hiç 250 level sınırı olanına rastlamadım.

Hepsi tr tipi diye yapılan artık o standartlaşmış 99 level sınırı için yapılmış.

Herkes bi game dosyası paylaşıyor alıntı üstüne alıntı yaparak.(exp sorunu fixlendi level sınırı 250 oldu vs)

benim oyunumdaki problemin aslı şudur ve bu problemi çözecek arkadaşların benimle iletişime geçmesini istiyorum. Mail adresim yasin.ffo@hotmail.com

1.
max level 100(daha fazlası kasılarak olmuyor)
2. 100 levelden 101-102-103 ve daha üstüne level atlamıyor. (
game dosyasında exp düzeni olmadığı için -lere düşüyor)
3. 99 levele çok kolay kasılıyor.

Sorunları yukarıda belirttim.

Benim istediğim ise

1. Max level 150 yada daha üzeri
2. Sorunsuz exp düzeni olsun yani 150 yada daha üzeri levele geçerken hiç bi zaman exp sıkıntısı olmasın yeter.

bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar iletişime geçerlerse çok sevinirim kaç kişinin yaşadığı bi sorun bu artık
çözüm bulalım hep bir elden.

İyi forumlar dilerim..

gÜncel benİmde bÖyle bİ sorunum bİlen varsa yardimci olsun :d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri