Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var ve bu sorun bence büyük bir sorun
çoğunuz biliyordursunuz şebnemler ve özelliklerini mesela
beyaz şebnem 50-200 savunma arası savunma verir
ve her alışta bu oran değişiyor mesela 1 adet aldınız savunması 70 bi adet dha aldınız bu sefer savunma 150 olabilir.
benim sorunum ise şu
bi pvp oynuyorum adını vermek istemiyorum
pvp'nin girişi auto pack yani aynı Metin2 TR (Türkiye) Gibi giriyor
her girişte bir suru pack yukluyor fakat bu ilk seferde zor dierlerinde kolay
doluyor.
HerNeyse auto pack'li bir server ve bu serverde şebnemler satılıyor fakat
oranları gözükmüyor
tabi bununda bir çözümü var googlede Metin2 Şebnem pack diye aratınca kolaylıkla bir şebnem packı bulabiliyoruz.
Bende bir şebnem pack buldum ve metin2 pvp nin içindeki pack dosyasının içine attım fakat auto pack olduğu için girince yine kendi packını yukluyor ve şebnem packı silerek şebnemlerin gözükmesini önlüyor
Tekrar şebnem packı attım fakat bu sfer auto pack client den girmedim
yani başka bir pvp nin girişinden yani torrentsiz giriş gibi bi girişten girdim.
ID ve ŞİFRE mi yazdım ve "sunucuya bağlandın" "giriş işlemi yapılıyor" diyo ve karakter ekranı gelmeden oyun birden kapanıyor.
ÖZET OLARAK : ŞEBNEM PACKI METİN2 PVP NİN İÇİNDEKİ PACKA ATTIĞIMIZDA
AUTO PACKTAN GİRİNCE KENDİ PACKINI YUKLUYOR VE CALISMIYOR
BAŞKA BİR CLİENT TEN GİRİNCE'DE KARAKTER EKRANI GELMEDEN ATIYOR.
SORUNUM BU YANİ AUTO PACK'TA ÇALIŞAN BİR ŞEBNEM PACK BİLİYORSANIZ VE KONU ALTINA YORUM OLARAK PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
YADA BU KARAKTER EKRANINDA ATMAMASI KONUSUNDADA YARDIMCI OLURSANIZ MAKBULE GEÇER.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
çoğunuz biliyordursunuz şebnemler ve özelliklerini mesela
beyaz şebnem 50-200 savunma arası savunma verir
ve her alışta bu oran değişiyor mesela 1 adet aldınız savunması 70 bi adet dha aldınız bu sefer savunma 150 olabilir.
benim sorunum ise şu
bi pvp oynuyorum adını vermek istemiyorum
pvp'nin girişi auto pack yani aynı Metin2 TR (Türkiye) Gibi giriyor
her girişte bir suru pack yukluyor fakat bu ilk seferde zor dierlerinde kolay
doluyor.
HerNeyse auto pack'li bir server ve bu serverde şebnemler satılıyor fakat
oranları gözükmüyor
tabi bununda bir çözümü var googlede Metin2 Şebnem pack diye aratınca kolaylıkla bir şebnem packı bulabiliyoruz.
Bende bir şebnem pack buldum ve metin2 pvp nin içindeki pack dosyasının içine attım fakat auto pack olduğu için girince yine kendi packını yukluyor ve şebnem packı silerek şebnemlerin gözükmesini önlüyor
Tekrar şebnem packı attım fakat bu sfer auto pack client den girmedim
yani başka bir pvp nin girişinden yani torrentsiz giriş gibi bi girişten girdim.
ID ve ŞİFRE mi yazdım ve "sunucuya bağlandın" "giriş işlemi yapılıyor" diyo ve karakter ekranı gelmeden oyun birden kapanıyor.
ÖZET OLARAK : ŞEBNEM PACKI METİN2 PVP NİN İÇİNDEKİ PACKA ATTIĞIMIZDA
AUTO PACKTAN GİRİNCE KENDİ PACKINI YUKLUYOR VE CALISMIYOR
BAŞKA BİR CLİENT TEN GİRİNCE'DE KARAKTER EKRANI GELMEDEN ATIYOR.
SORUNUM BU YANİ AUTO PACK'TA ÇALIŞAN BİR ŞEBNEM PACK BİLİYORSANIZ VE KONU ALTINA YORUM OLARAK PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
YADA BU KARAKTER EKRANINDA ATMAMASI KONUSUNDADA YARDIMCI OLURSANIZ MAKBULE GEÇER.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..