Oyunun içindeki paketler. Yani botların hepsi paketlerle çalışıyor. Şuan incelendiğinde paketlerde aşırı bir değişme olmuş. Çoğu cryptlenmiş. Ama bu güncellemeden sonra IBot'tun Bigpoint ile çalıştığına kesinlikle karar verdim. Yoksa bu kadar paket değişimine rağmen 30 dakika içinde yeni bir sürüm çıkartamazlardı
Haklısın kardeşim bencede ibot bıgpointin bile olabilir
aynn öle bende sana katılıyorum darkorbit güncelleniyor hemen çıkartıyolar diğer botlar 2 güne anca çıkıyo ordan çok para götürüyolar sonrada banlıyolar bideOyunun içindeki paketler. Yani botların hepsi paketlerle çalışıyor. Şuan incelendiğinde paketlerde aşırı bir değişme olmuş. Çoğu cryptlenmiş. Ama bu güncellemeden sonra IBot'tun Bigpoint ile çalıştığına kesinlikle karar verdim. Yoksa bu kadar paket değişimine rağmen 30 dakika içinde yeni bir sürüm çıkartamazlardı

Bakın iyi dikkat edin. Bu güncellemeden 1 gün önce IBot bot fiyatında %45 oranında bir indirim başlattı. Hepsi planlı..
Arkadaşlar Cok oyuncu KAyıbı olucak darkorbit daha doğrusu bigpoint için buda oyunun Kötü olmasını sağlıycak Ve sonra Botları gene Acık bırakıcaklar öyle düşünüorum daha güzel bi sistem gelir Botlar Kapanmaz
@ unutmayınki ne kadar uğraşılsada her zaman bir acık vardır
@ unutmayınki ne kadar uğraşılsada her zaman bir acık vardır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)