noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Bittik beyler :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan f0rcexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
bende aynn snn gibi dusunuyom 1 hafta müddet :D

valla kardeşim yapacak başka bişeyimiz yok çünkü şahsen kendim için söylüyorum ama benim gibi arkadaşlarda vardık kalkıp oyuna 700-800 tl veremem ben altı üstü bi oyun her an herşey olabilir daha önce başıma geldi oyuna 240 tl para yatırdım 1 hafta sonra sunucu kapandı paramı paypaldan geri çekmeye çalıştım ama karşı taraf haklı çıkınca para güme gitti

valla kardeşim yapacak başka bişeyimiz yok çünkü şahsen kendim için söylüyorum ama benim gibi arkadaşlarda vardık kalkıp oyuna 700-800 tl veremem ben altı üstü bi oyun her an herşey olabilir daha önce başıma geldi oyuna 240 tl para yatırdım 1 hafta sonra sunucu kapandı paramı paypaldan geri çekmeye çalıştım ama karşı taraf haklı çıkınca para güme gitti
oww geçmiş olsun çok para gitmiş ama bu botlarda giderse oyundaki ezik olanların full olması yıllar olacak o zaman

Oyunun içindeki paketler. Yani botların hepsi paketlerle çalışıyor. Şuan incelendiğinde paketlerde aşırı bir değişme olmuş. Çoğu cryptlenmiş. Ama bu güncellemeden sonra IBot'tun Bigpoint ile çalıştığına kesinlikle karar verdim. Yoksa bu kadar paket değişimine rağmen 30 dakika içinde yeni bir sürüm çıkartamazlardı

inşallah öle bişiy olmaz zaten bütün svlerin yarısından çoğu botçu sıralamadaki iyilerin çoğuda öle adamlar gemileri fullemişler botlan botlar kapansa bile adamları tınlamaz ama biz daha 2 ay oldu bota başlayalı botlar kapanıyo adaletini s......m dünyaaa

Oyunun içindeki paketler. Yani botların hepsi paketlerle çalışıyor. Şuan incelendiğinde paketlerde aşırı bir değişme olmuş. Çoğu cryptlenmiş. Ama bu güncellemeden sonra IBot'tun Bigpoint ile çalıştığına kesinlikle karar verdim. Yoksa bu kadar paket değişimine rağmen 30 dakika içinde yeni bir sürüm çıkartamazlardı

elbet her oyunun anlaştığı bir bot firması vardır veya ibot un bigpointe ait olmadığını nerden biliyorsun :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri