HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Turkmmo daki en güvenilir bilişimlerden bir taneside websunucumdur. Anıl bilişim olduğunu kabul ediyolar ama adamlarda müşteri memnuniyeti gerçekten tavan yapmış.Anıl Bilişim artık eski anıl bilişim değil.
ben websunucum tercih ediyorum adamlar full oyun içi oyun dışı destek veriyorlar.. yeni server filesleride geliyor zor metin2.org tipi bu akşam bilemediniz yarin gelicek yeni server files www.m2-hobby.tk
AynenMt2softtan alırsan haftada 6 kez siten kapanır oyunun silinir vs vs
mt2softtan sunucu aldım 3 gün sunucuyu kullandım çarlar silindi putty şifresini değiştirdi.Ne oyunu açabiliyoruz.Nede birşey yapabiliyoruz.Aradan 3 hafta geçti adamlar ayınız doldu para yatırın diyor.Böyle rezillik olmaz 
Geçmiş olsun kardeşim. Akıllıbilişim öneririm.Aynenmt2softtan sunucu aldım 3 gün sunucuyu kullandım çarlar silindi putty şifresini değiştirdi.Ne oyunu açabiliyoruz.Nede birşey yapabiliyoruz.Aradan 3 hafta geçti adamlar ayınız doldu para yatırın diyor.Böyle rezillik olmaz
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)