noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

GM Arayanlar | Örnek tanıtım içeride.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fear1763
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

fear1763

Level 4
TM Üye
Konular
36
Reaksiyon Skoru
28
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba, foruma 1,5 aya yakındır girmiyordum, ara vermiştim. Şimdi var olan eski bir konumu güncelliyorum; yorumlarınızı eksik etmeyin.

Adınız ve Soyadınız : Furkan Erdoğan

Online Süreniz : Rakam vermek zor fakat ben yine de en az 3 saat diyeyim.

Yaşınız : 15

Kaç Kez GM'lik Yaptınız :Daha önce 5 kez gmlik yaptım, oyun içi ve oyun dışı epey tecrübe ettiğimi düşünüyorum.

MSN Adresiniz(Size Ulaşabilmemiz İçin) : furkan-en@hotmail.com (hotmail adresim) - furkan-en (skype adresim) NOT: Eğer görüşmek istiyorsanız ilk olarak forumdan mesaj atınız.

Günlük Yapabileceğiniz Online Sayısı ? : Bu konuda benden rakam vermemi lütfen istemeyin çünkü gerçekten benim bu konuda yapabileceklerim sınırlı. Ben konuyu elimden geldiğince güncel tutmaya çalışırım fakat oyuncuların gelme durumu onların konuya girdikten sonra konuyu beğenmelerinden geçer.
Telefon Numaralarınız : Burada paylaşmak istemiyorum, oyun görevlisi olduğumda oyun yetkilileri isterse verebilirim.

Internet Bağlantı Ortamı (ev-isyeri-cafe vs) : Bu soruya genel açıdan cevap verirsem internet'e evimden bağlanıyorum.

Neden Sizi Seçmeliyiz ?: Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben sadece reklamcı değilim, oyun içinde saygıyı, düzeni sağlayabilirim. Dolayısıyla benden gece gündüz reklam yapmamı beklemeyin. Asıl soruya gelirsek güzel bir reklam konusu hazırlayabilirim, bu konuyu elimden geldiğince güncel tutabilirim. Oyun içinde düzeni gerçekten sağlayabildiğime inanıyorum, oyun görevlisi ve oyuncu arasındaki ilişkiyi iyi derecede bildiğime inanıyorum. Bunun sonucunda da oyuna gelen oyuncular benimle tanıştığında inanın oyunu kolay kolay bırakmıyorlar.

Örnek konularımı görmek isteyenler olabilirler. Elimde şuan pek bir şey yok, dolayısıyla size şimdilik örnek olarak sadece şu konuyu
verebilirim. Yapacağım tanıtımlar da buna benzer şekilde veya bundan daha iyi şekilde olacaktır. İlgi gösterip konuya bakan arkadaşlarıma teşekkür ederim, herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
​Konu güncel.

:l04:
f11g8.gif

f11fl.png

f11g8.gif

f11hl.png

Anasayfa

Kayıtol:

İndir:

f11g8.gif

f11p8.png

f11wq.png
73 level baslangıç 10m ile
f11wq.png
-5. EFSUN YAŞLI KADIN DA
f11wq.png
-65 LEVEL SİLAHLARI (MUHO HORTLAK VB.)
f11wq.png
-TR TİPİ PAZAR
f11wq.png
-KLASİK KÖY GÖRÜNÜMÜ
f11wq.png
-OX SORUNSUZ
f11wq.png
_ P NPC
f11wq.png
-Sorunsuz Yeni maplat (Arena Vahsi ada vb.)
f11wq.png
_%100 Editsiz bir server olacak Sadece GMLERDE
f11wq.png
_Droplar %1000
f11wq.png
-MUHO-HORTLAK-PARTİ-ÇELİKLER NPCDE
f11wq.png
-Tr tipi dönüsümler
f11wq.png
SİLAHLAR

f11wq.png
-Muhabere=Triton --------Hortlak-=Kutsal

f11wq.png
Sarı ejderha yayı= Hayalet Yay---------Ejderha bıçagı=Ruhsuz bıçak

f11wq.png
Kurtulus yelp=İblisin Yelp.----------

f11wq.png
ZIRHLAR

f11wq.png
Çelikler mavi çeliğe dönüşür tek dönüşüm

Ne Duruyorsun Eylenceye Hemen Sende Katıl

Hocam oyununuzun tanıtımını paylaşarak konumu kirletmeyiniz, silmenizi rica ediyorum aksi taktirde bildireceğim.

Yeni Maplar?
Yeni Slotlar?
Yeni Zırhlar?

Hepsi Şimdi METİN2MESTER'de.

Metin2Mester Türkiye Temsilcileri Olarak Sizlere keyifli Oyunları Garanti Ediyoruz!

Yaptığımız yenilikler ile hiç sıkılmayacaksınız!

TÜRKİYEDE BU MAPLAR KİMSEDE YOKTUR!

Sende Bu Maceraya Ortak Ol!

METİN2MESTER

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri