InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ban hakkında itiraz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eski01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 483

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adam ihtiraz eddi kanıt bu yaptıgına dail

Çok zeki adamsın o zaman bende bi çar açım ban yiyince 2AdamSuraa3 DİYE pm atıyım ana çara sahte ss yaptım diye zuhaha :D sümüklü seni..

Benim Jirobo La küfür Edmedim Ve Gürsel Kral vedat sahte ss yaptıklarına Eminim

Beni Çekemiorlar Bu ss Sahte ben Küfür EdmediM

Çarımın Acılmasını Bekliorum 15 gün felan ban atma hakkınız Yok

Ss sahte Carımı acınız.

f1hgf.jpg
[/URL][/IMG]

Su Ss ye bakın Ss Ornijal Deil

Buyrun Size Kanıt.
f1hh1.jpg
[/URL][/IMG]

İlgilenirseniz Sevinirim

Lan velet geçende sen benim adımı verip yalan dan yere konu açtın yuk puglu edit satıyolar dikkatli olun fln yüce rabbim yanına bırakmadı ;) hem o yay küçük elf yayı değil kocaman bişey ve onun ucu karaterin kafasına denk geliyorki bu normal bişey.. Sen adam olmazsın yemin ederim evlat olsan sevilmezsin yalanları bırak adam gibi oyununu oyna kimseyle dalaşma dalaştıkca bu sorun büyürde büyür benden demesi başına iş alırsın artık o sahte ss mi orjinalmi bilmem ki orjinale çok benziyor sen o lafları edicek sevyide kalitesiz insansın vede o diğer 2adamsura3 müdür ne haltsa oda kağanır sen o ağızla devam edersen ve yalandan yere konu açarsan
http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/2309924-buglu-edit-lere-dikkat.html dediğim gibi böyle şerefsizliklere devam edersen o emeklerine yazık olacak bu kadar kişi senin ban yemeni istiyor hiç düşündünmü acaba ne dene diye bi düşün istersen böyle yalancılık yapmaya devam edersen kimse sevmez seni bi düşün bakalım acaba gerçekten soyulsan sana yardım edecek adamlar varmı etrafında diye mesela benim vardır soyulsam yardım edecek insanlar ama senin yok seninkiler yalakacı yağ çekiyorlar yani demek istiyorumki adam gibi adam ol kendini sevdir..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri