-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

PerverS # Burda. ~

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PerverS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 889

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adım; Batuhan Efe.
16 Yaşında, kendini bilen, Ankara'da yaşayan, kendi halinde bir bireyim. Haklarımın yenmesi halinde, haksızlığa uğramamın sonucunda hiçbir tahammülüm yoktur, olması da beklenmez. Bu zamana kadar 1 kişiden bile gerek bilgi almak, gerek arşiv, gerek iş, gerek başka şeyler açısından ne istemiş, ne dilenmiş, ne de yalvarmışımdır.
İnsan aklı herşeye yetebilir ve bu akılla herşeyi de birilerinden birşey istemeden yapacağını düşünüyorum. Yeri gelecek akılsız arkadaşlar yalvaracak isteyecekler yine benden bazı şeyleri, vermeyince sataşmaya çalışacaklar. Artık kendileri söyler kendileri duyarlar. Evet kötü bir geçmişim olmuş olabilir fakat hiçbirşey için erken değildir. Bundan sonra herkes kendi işine bakar. Mümkün olduğunca, çocuk zihniyetli arkadaşlar benle iletişim dahi kurmasınlar.
Hiçbir şekilde yapmacık olmadım, olmam da. Yeni başlayan veya böyle birşeyi huy haline getirmeye çalışan arkadaşlara da tavsiye etmem.

Biraz da iyi huylarımdan bahsedeyim; Aşırı şakacıyımdır. Dozuna göre davranırım. Genel anlamda çoğu şeyi üstüme alınmam ve benim dost dediğim kişilerin de herşeyi üstüne alınmasını sevmem. Tasarım, Photoshop, Grafik, Dizayn hayatımın bir parçasıdır. Metin2, Kurulum, Bakım, Onarım gibi işleri hobi olarak yapmaktayım. Bilişim Firmamız bulunmakta. 1. Gün kardeşim diyip 2. gün selam vermeyi unutanlardan değilimdir ve öyleleri benimle sohbet dahi edemezler. Karşımdakinin nasıl biri olduğunu ve neden benimle konuştuğunu anlayabilecek kapasitedeyim. Devamında da beni zamanla tanırsınız zaten.

Çok uzun yazdım, sanırım.
Bundan sonraki konularda görüşmek üzere.

Not; Şunu Soyleye Bilirimki Cok Güzel Şeyler Yapacağız :o

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri