Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

PerverS # Burda. ~

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PerverS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 889

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yazıy mıs font mus ugrasmak istemedim + o konunda gordum bide yazmıssın ki kimseyle muhattap olmicam die. merk etme zaten seninle Kimse Muhattap olmaz. Sen Kimsinki Sana Tapacakmışım. ? konuyu mesgL Etme yol al. herkez senin ne oLdugunu bilior. her mevzunu biliom sus.

yazıy mıs font mus ugrasmak istemedim + o konunda gordum bide yazmıssın ki kimseyle muhattap olmicam die. merk etme zaten seninle Kimse Muhattap olmaz. Sen Kimsinki Sana Tapacakmışım. ? konuyu mesgL Etme yol al. herkez senin ne oLdugunu bilior. her mevzunu biliom sus.
Muhattap olmaz mı :D RephaiM'i gören herkes ÖM attı. Özel Mesaj kutusu dolu buna emin olabilirsin.

Senin gibi gidip de çakma " lRephaiMl " olarak hesap açmıyorum hiç değilse. Fazlalık yapıyorsun batu. Kendin ol azcık. Millete özenme.

Tartışma içerikli mesajlar bulundurmayın.
Umarım bundan sonraki konuların da alıntı olmaz Batuhan, yoksa çok tartışma yaşarsın böyle.
Her neyse hoş geldin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri