-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kuşum Ve Balıklarım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackpegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Lepistes 15 20 gunde yumurtlar ve diger balıklar la yasamaz lepıstes tek olucak :) + 3 tane vatoz o akvaryuma bıraz fazla gıbı sanırım ya genede hyrlı olsun.

lepistes çabuk üreyen bi balık bi çiftleşince bir daha çifleşmesi gerekmi 8 9 ay boyunda her ay yavruluyor bide lepistes yumurtlamıyor :) canlı doğruyor. vatozlara gelirsek 3 gün 1 er tane aldık hepsi öldü anlamadık ondan bir daha almadım .

lepistes çabuk üreyen bi balık bi çiftleşince bir daha çifleşmesi gerekmi 8 9 ay boyunda her ay yavruluyor bide lepistes yumurtlamıyor :) canlı doğruyor. vatozlara gelirsek 3 gün 1 er tane aldık hepsi öldü anlamadık ondan bir daha almadım .

Yumurtluyor kelımesını yanlıs yazmısım özr dılerım :) Vatoz balıkları akvaryum dakı cam dakı pislikleri temızleyen bır balık ve onlarında yemlerı farklı suyun derecesıde önemlı tabı ıcerısınde taslar motor vs. seylerın cok temız olması gerek yoksa öluyorlar bende uzun zaman cektım bu cıleyı ama suan hıc bır sıkıntım yok 2 tane akvaryumum var farklı farklı balıklar ıle :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri