noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kuşum Ve Balıklarım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackpegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu Başlığında Bahsettiğim Gibi Kuşum Ve Balıklarım Size Göstermek İstedim.

Kuşu Dışardan Yakaladık. Bizim Arabaya Girmiş Yazın:)

f0ysp.jpg

f0ysj.jpg

f0yvb.jpg

Balıklar 1Hafta Olmadı Ama 3 Tane Vatoz 1 Lepistes"im Öldü Nedenini Anlamadım :(

f0yx6.jpg

f0yxj.jpg

f0z0r.jpg

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Eğitilmiyor Çok Kötü Isırıyor Ele Alınca Bağırıyor:)

Yaklaşık 5 senedir muhabbet kuşu besliyorum. Fotografta baktığımda muhhabbet kuşu 1 yaşında büyükmüş gibime geldi :) Bence eğitmen çok zor gibime geliyor bu yaştan sonra.
Balıklara gelince ölme nedenini bilmiyorum demişsin ihtimal olarak sana söyle birşey söylüyeyim büyük ihtimal su, direk musluk suyu koyuyorsanız birdaha sakın koymayın en az 1-2 gün dinlendirilmiş su koyun :)
Bu arada çok tatlılar :D
Maşallah :) Bendede Muhabbet Kuşuyla Lepistes Balıklarım Var :) Şuan yavruladı ve 10 tane yavrum var :) Bitane Orjinal Leopar Lepistes Rafyaya Sıkışarak Can Verdi :( Bu arada Kuşunuz Ele Geliyor mu? Dışardan yakalamışsınız zor oldumu eğitmek :D

Maşallah :) Bendede Muhabbet Kuşuyla Lepistes Balıklarım Var :) Şuan yavruladı ve 10 tane yavrum var :) Bitane Orjinal Leopar Lepistes Rafyaya Sıkışarak Can Verdi :( Bu arada Kuşunuz Ele Geliyor mu? Dışardan yakalamışsınız zor oldumu eğitmek :D

Eğitilmiyor Çok Kötü Isırıyor Ele Alınca Bağırıyor:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri