noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

sonunda bunu yaptım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zumzum12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 521
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zumzum12

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ewet arkadaslar yetti valla bunuda yaptım savcılıga suç duyurusunda bulundumm anlattım durumu napıla bilir die yetkılı kımler varsa haklarında sorusturma baslatcaklarını sölediler yetersiz bir açıklama yaptını savcının kendiside gördü siteden yanı ben haklı durumdayımm gm artık senı devlet babamıza havale ediyorum onlarada aynısını dersin artık açılacak die bakalım onları nasıl aldatcan görcez hahahahah

:D:D:D:D:D:D:D bi çık git ya :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ewet arkadaslar yetti valla bunuda yaptım savcılıga suç duyurusunda bulundumm anlattım durumu napıla bilir die yetkılı kımler varsa haklarında sorusturma baslatcaklarını sölediler yetersiz bir açıklama yaptını savcının kendiside gördü siteden yanı ben haklı durumdayımm gm artık senı devlet babamıza havale ediyorum onlarada aynısını dersin artık açılacak die bakalım onları nasıl aldatcan görcez hahahahah
Arkadaşım Sna Çok Ama Çok Gülüyorum Senin Küçük Bir Yasta Oldun Buradan Belli Şimdi Sen Allah Bilir Bir Üyelik Açrsın Onlanda Admini Tehtit Edersin Ayrıcana Yasın Kaç Bakim Senin 10-11 mi Lütfen Böyle Konular Açmayın Arkadaslar......

:) Arkadaşım Senin Yaşin Kaç Biri Şunun Profilinden Yaşınaa Baksıınn ((: Yankiler Hemşerim

ismii herşeyiii açıklıyoooooooooooooo :D:D:D::D:D::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri