- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ewet arkadaslar yetti valla bunuda yaptım savcılıga suç duyurusunda bulundumm anlattım durumu napıla bilir die yetkılı kımler varsa haklarında sorusturma baslatcaklarını sölediler yetersiz bir açıklama yaptını savcının kendiside gördü siteden yanı ben haklı durumdayımm gm artık senı devlet babamıza havale ediyorum onlarada aynısını dersin artık açılacak die bakalım onları nasıl aldatcan görcez hahahahah
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0

bi çık git ya 

- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım Sna Çok Ama Çok Gülüyorum Senin Küçük Bir Yasta Oldun Buradan Belli Şimdi Sen Allah Bilir Bir Üyelik Açrsın Onlanda Admini Tehtit Edersin Ayrıcana Yasın Kaç Bakim Senin 10-11 mi Lütfen Böyle Konular Açmayın Arkadaslar......ewet arkadaslar yetti valla bunuda yaptım savcılıga suç duyurusunda bulundumm anlattım durumu napıla bilir die yetkılı kımler varsa haklarında sorusturma baslatcaklarını sölediler yetersiz bir açıklama yaptını savcının kendiside gördü siteden yanı ben haklı durumdayımm gm artık senı devlet babamıza havale ediyorum onlarada aynısını dersin artık açılacak die bakalım onları nasıl aldatcan görcez hahahahah
- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım Senin Yaşin Kaç Biri Şunun Profilinden Yaşınaa Baksıınn (
Yankiler Hemşerim- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)