HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle daha önce bu forumda LaddRusso nickli üyeliğim vardı fakat ban yedi
artık KamuiGakupo ismiyle bu foruma arkadaşlık ve kaynaşma için girdim. beni tanıyanlar da vardır tanımayanlarda ama yeni insanlarla tanışmayı severim
önce kurallara uygun tanıtayım kendimi..
Adınız: Cem
Yaşınız: 17
Nereli olduğunuz: sinop
Hangi takımlı olduğunuz: trabzonspor ama fanatik değilim
Forumu nereden bulduğunuz: forumu nisan 2012de private server tanıtımlarında buldum.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: forumda kaynaşabileceğin insan fazla sadece bu
kendimi kendim tanıtacak olursam adım cem soyada gerek yok, soyadımızı bilmesenizde olur adda yeter
işte japonca, japonya, anime kültürü, uzak doğuyla ilgileniyorum. lise 3 öğrencisiyim sözel bölüm okuyorum sözele hakimim ve şiir yazmayı da severim. sözellere ilgim var sayısallar dersler boğuyor. işte fazla uzatmaya gerek yok
tanışmak isteyenle her zaman tanışmaya hazırım. arkadaşlıklara açığım
bu forumda birazcık kafamı dinlendirip yeni insanlarla tanışacağım 
Saygılarımla ve Sevgilerimle...
artık KamuiGakupo ismiyle bu foruma arkadaşlık ve kaynaşma için girdim. beni tanıyanlar da vardır tanımayanlarda ama yeni insanlarla tanışmayı severim
önce kurallara uygun tanıtayım kendimi..Adınız: Cem
Yaşınız: 17
Nereli olduğunuz: sinop
Hangi takımlı olduğunuz: trabzonspor ama fanatik değilim

Forumu nereden bulduğunuz: forumu nisan 2012de private server tanıtımlarında buldum.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: forumda kaynaşabileceğin insan fazla sadece bu

kendimi kendim tanıtacak olursam adım cem soyada gerek yok, soyadımızı bilmesenizde olur adda yeter
işte japonca, japonya, anime kültürü, uzak doğuyla ilgileniyorum. lise 3 öğrencisiyim sözel bölüm okuyorum sözele hakimim ve şiir yazmayı da severim. sözellere ilgim var sayısallar dersler boğuyor. işte fazla uzatmaya gerek yok
tanışmak isteyenle her zaman tanışmaya hazırım. arkadaşlıklara açığım
bu forumda birazcık kafamı dinlendirip yeni insanlarla tanışacağım 
Saygılarımla ve Sevgilerimle...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)