BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Soru ve Cevap Köşesi 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergioneral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 569
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar forum kirliliğini önlemek amaçlı böyle bir konu açmış bulunuyorum. Bu konu altından oyun hakkında sorunlarınız, aldığınız hatalar ve vesaire sorunlar için yazılar yazabilirsiniz. Sorunlarınız tarafımızca veya normal üyeler tarafınca çözülebiliyorsa elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Yapmanız gerekenler: Yorum yazdıktan sonra geç cevap geliyorsa @JusiFer; (Etiketleme sistemi) ile konu editörlerini bilgilendirerek ilgilenme sürelerini hızlandırabilirsiniz.

Sorunlarınızı açık bir şekilde ve eğer teknik bir hataysa resimler ile beraber gelin, çözebiliyorsak çözelim..

Ek olarak​

Konu editörü seçmek zorundayım, sonuçta tek başıma hepinizle baş edemeyebilirim, ben online olmayabilirim. Sürekli online olabilecek ve Metin2 Teknik Bilgi kapasitesi yüksek bir çok editör daha alacağım, konunun her hakkı bana sahip olacak fakat sizlerde üyelerle ilgilenebilecek ve yazmış olduğum "Konu Editörleri" başlığı altında isminiz geçecek, eğer cevap verilmezse konuya sizlerde etiketleneceksiniz. Konu sayfası artarsa ve ilgi görülürse "Soru Cevap Köşesi 2" açılacaktır, böyle seri seri devam edecektir. 2. linki 1. konunun adı altında verilecektir, bilginize.

Konu Editörleri​

Çözülen Hatalar

dsz6g.png

Çözüm : Metin2 > Sağ Tık > Dosya Konumunu Göster (Hedef Bul) > Pack klasörü içindeki locale_addr.tr dosyasını siliyoruz.

JusiFer tarafından çözümlendi.

Not: Editör olmak isteyenler konu altından yazmasın bana direk özel mesaj ile ulaşsın "Metin2 teknik destek hakkında iyi bilgiye sahip kişiler başvurursa sevinirim." Aynı zamanda lütfen konu altına post kasmak amaçlı "Teşekkürler, ellerine sağlık, yararlı olmuş, Vay bee, Süpersin vs." yorumlar yazarak bizleri meşgul etmeyin, hepinize teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri