noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Fiber İnternet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qramsar06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Kim ne derse desin santrala uzaksan işin zor . Fiber kablo ile normal bakır kablo arasında fark olacaktır tabiki ama bu demekki süper olacak anlamına gelmiyor . senin bağlı olduğun portlar sorunlu değil ise güzel hız alırsın . Ben Yalın internet kullanıyorum . bulunduğum mahallede fiber hat yok ama hızım çok çok iyi . benmim paket 8mb kadar hız ve ben bu hızın 7.2 mb tını kullanıyorum . Çünkü santral 1 sokak aşağımda . aramızda 200mt var yok .

Nasıl yok ya saçmalama . Sözde büyük Şehir Aydın :)
Ben NAzilli ilçesindeyim Burda bile var fiber internet . Ama fibere gerek yok net hızım çok iyi . 7.2mb dan aşağı inmiyor . 200mb lık dosya premium olmadan 20 dk sürmüyor . Premium olursa 990kb hızla çekiyor dosyayı . Aydında yoksa fiber vay beeeeee diyorum :)

Ohbe.Nazilliden 1 Kisi varmış forumda :) Nazilli'nin neresindensin ? Ben İsabeyli Kasaba'sından.Nazilli'de Fiber İnternet varsa iyi olur.Ben Telekom'a gidip soracam varsa geçecem :) Premium olursa 500kb indiriyorum ben.Gece kullanım olmayınca 900KB Civarı oluyor.

Ohbe.Nazilliden 1 Kisi varmış forumda :) Nazilli'nin neresindensin ? Ben İsabeyli Kasaba'sından.Nazilli'de Fiber İnternet varsa iyi olur.Ben Telekom'a gidip soracam varsa geçecem :) Premium olursa 500kb indiriyorum ben.Gece kullanım olmayınca 900KB Civarı oluyor.

Yıldıztepe mahallesi :) ya isabeyli uzak . Normaldir hızın düşük olması ordan . Kullandığı port sayısı azdır . Kullnıcıda fazla ise baya bi sıkıntılıdır . Bişi daha öenmli olan NAzillide fiberin olması değil . O fiber hattın isabeylide olması . Telekom yavaş yavaş hallediyor kademe kademe 1 - 2 seneye kadar fiber olmayan mahalle köy kasaba kalmaz .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri