[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Fiber İnternet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qramsar06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Arkadaşlar Ben TTNET'in Fiber İnternet kampanyasına geçmeyi düşünüyorum hızı ne kadar (mesela benim bir abimde 7 gb dosya 45 dk da indi)ve Kullanan Arkadaşlarım Geçmemi Önerir misiniz Memnunlar mı Sadece bunu sormak istiyorum Teşekkür Ederim..

Konu yanlış yerdeyse özür dilerim..

Son düzenleme:
7GB 45 Dakika :) Vaybe.Biz 250 MB 45 Dakikada inmez :D Öneririm fakat altyapı destekliyormu orasını bilemem.Aydında daha yok.3-4 Seneye Gelir :D

Vaktim Olursa Geçmeyi Düşünüyorum :) Telekoma Gitmem Gerekiyormuş

Evet Telekom'a gitmen lazım.Hayırlı olsun şimdiden :) Alınca test sonuçlarını paylaşırsan iyi bir bilgilendirme olur :) Mesela İndirme Hızı-Online oyunlarda Lag vb. sorunlar varmı vb. bilgilendirmede bulunursan iyi olur :)

7GB 45 Dakika :) Vaybe.Biz 250 MB 45 Dakikada inmez :D Öneririm fakat altyapı destekliyormu orasını bilemem.Aydında daha yok.3-4 Seneye Gelir :D

Nasıl yok ya saçmalama . Sözde büyük Şehir Aydın :)
Ben NAzilli ilçesindeyim Burda bile var fiber internet . Ama fibere gerek yok net hızım çok iyi . 7.2mb dan aşağı inmiyor . 200mb lık dosya premium olmadan 20 dk sürmüyor . Premium olursa 990kb hızla çekiyor dosyayı . Aydında yoksa fiber vay beeeeee diyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri