Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
işte sorunda orda bakım olduğunu bilmediğim için bozuldu heralde diyerek metin2 klosörünü sildim şimdi siteye giriroum yükleme yerinde yakında yazıor full client olan yani pc de şu an autopack var ama metin2 klosörü yok ;D autopack de metin2updater die uygulama var giriorum yükleme yapıor daha demin devıl dll bulunamadı diordu dediğiniz yerden indirdim şimdide granny2 dll bulunamadı dior sizi sıktığımı biliorum ama yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
Tamam bak yapıcagın sey Metin2 Resmi sitesinden metin2 indiriceksin Sonra mmomt2 dosyalarını içine atıcaksın.
işte sorunda orda ben bakım olduğunu bilmiyorken bozuldu heralde diyerek metin2 klösörünü silmiştim şu an pcde metin2 klösörü yok ama autopack var ;D autopackde metin2updater diye bir uygulama var buna giriyorum yükleme yapıyor bitince oyunu başlat diyorum daha demin devıl dll bulunamadı diyordu sizin verdiğiniz linkten indirdim şimdi de granny2 dll bulunamadı dior ;D metin 2 klösörünü yeniden yüklemek için mmomt2 nin sitesine giriyorum bu seferde full client olan da YAKINDA yazıyor anlamadım gitti bu iş ;Dsizi sıktığımı biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirimLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adresinden Pack İndir İçinden Cıkan Dosyaların Metin2 içine at Metin2.exe çalıstır Yükleme Yapıcaktır ve Sonra oyuna girebilirsin.

metin 2 full client olan Yakında yazıor napıcam bilmiorum yukardaki mesaj yanlış yazdım kusura bakmayın
)
)- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)