Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyunu açamıyorum sitedede dediği gibi yeni packin metin2.exe die bir dosyaya atılması gerekiyormuş benim oyunu açabilmem için ne yapmam gerekiyor açıklayabilirmisiniz? Fısıltı Sorunu da varmış sanırım bunu da açıklayabilirmisiniz?
Oyunu açamıyorum sitedede dediği gibi yeni packin metin2.exe die bir dosyaya atılması gerekiyormuş benim oyunu açabilmem için ne yapmam gerekiyor açıklayabilirmisiniz? Fısıltı Sorunu da varmış sanırım bunu da açıklayabilirmisiniz?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesinden yeni packi İndir , İndirdiğin dosyadan metin2.exe blacklist dosyalarını metin2 ana klasoru (pack, screenshot, lib gibi dosyaların bulundugu yer) içine at. Sonra metin2.exe çalıstır yükleme yapıcaktır, Sonra oyuna girebilirsin.Fısıltı Sorununda Mmomt2 Kategorisinde Bulabilirsin.Cevap Verildi Bilirildi.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sitesinden yeni packi İndir , İndirdiğin dosyadan metin2.exe blacklist dosyalarını metin2 ana klasoru (pack, screenshot, lib gibi dosyaların bulundugu yer) içine at. Sonra metin2.exe çalıstır yükleme yapıcaktır, Sonra oyuna girebilirsin.Fısıltı Sorununda Mmomt2 Kategorisinde Bulabilirsin.Cevap Verildi Bilirildi.
Yazı Benden Alıntı
ama adam çözüp çözmediği bildirilsin sonra kilitlenir belki yardım isticek.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sitesinden yeni packi İndir , İndirdiğin dosyadan metin2.exe blacklist dosyalarını metin2 ana klasoru (pack, screenshot, lib gibi dosyaların bulundugu yer) içine at. Sonra metin2.exe çalıstır yükleme yapıcaktır, Sonra oyuna girebilirsin.Fısıltı Sorununda Mmomt2 Kategorisinde Bulabilirsin.Cevap Verildi Bilirildi.
ben bakımla ilgili birşey bilmiyorken mmomt2 dosyasını silmiştim şu anda siteye girip indirmek istiyorum yeniden fakat yakında yazıyor napıcam yardım edermisiniz
ben bakımla ilgili birşey bilmiyorken mmomt2 dosyasını silmiştim şu anda siteye girip indirmek istiyorum yeniden fakat yakında yazıyor napıcam yardım edermisiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adresinden Pack İndir İçinden Cıkan Dosyaların Metin2 içine at Metin2.exe çalıstır Yükleme Yapıcaktır ve Sonra oyuna girebilirsin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)