- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu video süperya
Gülmekden karın kası yaptım. Süper altyazı yapmışsın eline sağlık 
Gülmekden karın kası yaptım. Süper altyazı yapmışsın eline sağlık 
- Konular
- 71
- Reaksiyon Skoru
- 183
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:m08:
- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
000 poko 00 çok doğru söyledin kardes! bide hepsi 20-30 yaşında adamlar olcak efendilik kalmamış bunlarda !
Bende eski Aspire'lıyım hack değil ama farm videoları var elimde. Pokonun yorumuna tamamen katılıyorum. Uzun süredir oyuna girdiğim falan yok ama bi geri dönüş yapıcam. Bu arada videoda süper olmuş yorumların çok güldürdü hele şarkı bi dilime dolandı ebenin a*ı diyip duruyorum saatlerdir :m08::m08::m08: Turk Ordusu ve Aspire'ı bitiricem yakında ama desteğe ihtiyacım var. Turk Ordusunda takılmadığım için pek yorum yapamıcam ama Aspire desen adamların mantığı : Günde 3 K kasıyosan kas kasamıyosan s*ktir git ... Eskiden böyleydi belki şimdi 3 K yerine 10 k filan yapmıştır siksafon beyinliler Adamların kişilikleride bozuk.
Edit: Eğer Aspire veya Turk Ordusundan gelicek olan beyinsizler tartışmaya girmek istiyosa saygı çerçevesinin içinde veya dışında umrumda değil her türlü tartışma ve atışmaya hazırım... Bu arada bunuda ekliyim hack varken bile oynayamıyosunuz bu kadarsınız siz işte :m08: Bide hack kullanmasanız düşünemiyorum :m08:
Son düzenleme:
- Konular
- 71
- Reaksiyon Skoru
- 183
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çok doğru söyledin kardes oyunda kendilerini öyle bi kasıyolarki görende hepsini mafya iş adamı felan sanıcak
onlardaki resmilik devlet kurumlarında yok 
onlardaki resmilik devlet kurumlarında yok 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)