InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[İçeri] Turk Ordusu Hack Video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan polatyusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polatyusuf

Level 6
TM Üye
Konular
71
Reaksiyon Skoru
183
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar İlk Önce Bu Konuya Bakıp Sonradan Bu Videoyu İzlemenizi Tavsiye Ederim
Konu: http://www.turkmmo.com/crossfire-re...i-turk-ordusu-claninin-rezilligini-gorun.html

Videoda herşey açık ve nettir.Turk Ordusu Clani Her yerde rezilliğini gösterir!
:ka24:
Video:

Arkadaşlar Mutlaka Verdiğim Konunun Linkine Bakarsanız İyi Olur .:ka19:

iki şey diyeceğim
1isi burası hack dahıtan bi site ve seninde hesap 2011 yılına ayit çok büyük ihtimal sende hack kullanmışşındır kullanmasanda bu siteyi ziyaret edenler hack için ziyaret ediyo
2.si oyunun alayı hack özellikle büyük clanlar alayı vip hack bitek TO değil TB,TE,CAFEİN,ASPİRE,TÜRKİYE clanı,OSMANLI clanı(özellikle bunlar çok serefsizler) anlayacağın crossfire gibi güzel bi oyun serefsizler yüzünden oynamıcak hale geldi( bu arada bende hack kullandım ama sade zombi modda iyi bos kestik normal oyunlarda insanların hakkını yemedim)
hack dahıtılan forumda hack videosu paylaşmak ? hala gülüyorum :m08::cool::m08:

kardes ilk olarak sen diğer konulara bakmadın heralde diğer konulardada hack videoları var :) yalan yok bende kullandım hack ama clan maçlarında değil sadece senin gibi zombide boss kesmek için yada KD arttırmak için kullandım bu senin saydığın clanların alayı clan maçlarında hack kullanıyolar yoksa hepsi 5 para etmez oyunculardır!

Beyler onu bunu geçin Aspire ve Turk Ordusu CrossFire'ın gelmiş geçmiş en şerefsiz clanlarıdır... İki beyinsiz clan zaten deli deliyi bulmuş hesabı birbirlerini rakip bellemişler. Ben eski Aspire'lıyım elimde farm ve hack videoları var onların, Turk Ordusununda ne mal olduğunu biliyoruz zaten. Bide saçma sapan isimler takmazlarmı yok T.O.run T.O.Baba yok T.O.Sik saçmalığın daniskası. Kısacası Turk Ordusu ve Aspire beyinsizler topluluğudur Pro[GM]'s :) candır :ka19:

000 poko 00 çok doğru söyledin kardes! bide hepsi 20-30 yaşında adamlar olcak efendilik kalmamış bunlarda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri