Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cs 1.6 admİnlİk Çalma!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasan4224
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan4224

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dediklerimi yaparsanız admin olursunuz serverda..
> İlk önce full veya full olmayan bir swye giriyoruz full swde işe yaramayabilir .> Swye gırdıkten sonra sw sahibini buluyoruz .> Sw sahibine adminlik alıcam diyorsunuz ve msn adresini alıyorsunz .> Msnsini ekledikten sonra konusmaya baslıyorsunuz .> Ben admınlık almak ıstıyorum fln dıyorsunuz para konuları fln sonra> Birden Csde görüntü gitti fln diyorsunuz veya sizin buldugunuz bir hata .> Sw sahibine bana config dosyasını yollar mısın diyorsunuz .> Aldıktan sonra birlikte aç ile wordle acıyorsunuz ve en alt sayfadaSetinfo _pw xxx yazan yeri buluyorsunuz xxx dediğim yer şifresidir.> Admin Cıktıktan sonra konsola setinfo _pw xxx i yazarak admin olarak oyuna giriyorsunuz .Kolay gelsin arkadaslar.Cs 1.6 icin gecerlidir.Config dosyası nerdedir = Cs sag tıkla özellikler de hedef bul de cstrikenin içindedir görürsünüz zaten.HADİ KOLAY GELSİN SİZE...TAMAMEN BANA AİTTİR ....Ve Gelelim Server Panel i Ele Geçirmeye !!Üsttee Anlattıgım Gibi config dosyasını aldıysanız eger.Adminlik Şifresi İle Oyuna Giriyoruz Oyundayken "amx_rcon rcon_password şifre" yazıyoruz ve panel şifresi değişmiş oluyor ve panel sizin ....

+1 Repi Esirgemeyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gereksiz Konu bilmeyen zaten yoktur. Bölümü Kirletmemek Amacıyla Yoruma Kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri