Counter strike 1.6 zombie server, plague mod cso tema ve modeller, hiç bir karşılık omaksızın,
ftp erişimi ile beraber ücretsiz veriyorum. linux tabanlı pirivate sunucuya kurludur ve 32 slotludur, sunucu vps falanda değildir dedicate olarak alınmıştır ve loss - lag ve ping sorunu bulunmamaktadır. Serveri alacak olan her türlü kişisel değişikliği yapma hakkına sahiptir. panel yoktur ama gerekli dosyalar tedarik edilirse paneli kurarım, kişisel sunucu olduğu için panel gibi şeylere hiç ihtiyaç duymadım, sonuçta ssh erişi ile her türlü database, sql ve sunucu yönetimi mümkün. Her türlü ayrıntısına özen gösterilmiş ciddi emek ve zaman harcanmış bir serverdir, gerekli güvenlik ve fix dosyların hepsi yapılandırılmıştir, bazı eklentilerin optimizasyonu gerek yabancı sitelerdeki kodlardan faydalanarak gerekse kişisel script bilgimle orjinal olanlardan daha iyi hale getirilmiştir, bu cs 1.6 server pluginleri orjinal olanlardan bile daha iyidir. Eklentilerin bazıları hiç bir serverde olmayan daha oyuncuların hiç görmediği özelliklere sahiptir itemlerin kendisi uygulanması ve yapılandırmasıda farkldır, oyunda 2 takım için son derece iyi bir denege oturtulmuştur, bu ayarlara fazla müdaheleyi pek tavsiye etmem, yıllardır serverlerime gelip oynayan oyuncuların tepkilerini gözlemlerim ve gereken değişimler hakkında ne gerekiyorsa uygularım.
Bu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
ile ilgilenebilecek counter strike 1.6 serverleri seven ve zombie mod tercih eden bu serverin sahibi olur, illa full yapmanız şart değil zamanında server full oluyordu ama gerek yeterli admin olmayışı gerekse zamansızlık yüzünden server ile yeterince ilgilenemedim ve ayrıca başka zm serverim daha var. Her şeyi hazır ücretsiz sahibi olarak biraz çaba gösterip gerekli tanıtımları yapmanızı tabiki beklerim, emek vermeden hiç bir şey olmaz.
CSO cs 1.6 zombie server adına aşağıdaki gibi hatun modeller vardır, ayrıca skin ve model olayı neden sadece çirkin zombilerden ibaret olsun, cso theme plugin ise geri sayım ayarları dahil cso zombi olmanın hakkını verecek şekilde dizayn edilmiştir. Modeller böyle seksi olunca doğal olarak zombilerde daha bir yüksek motivasyonlu oluyor. Yabancı serverlerin cso zombie server dediği şeyi hiç bir zaman sevmedim. Diğer bir konuda oyundaki dengeler, farklı serverlerde gözlemlediğim sadece insan takıma (human team) gereksiz ateş gücü ile avantaj sağlanması, tabi birde adminler sürekli kendine yontunca oyuncu serverde durmayıp kaçıyor, işte gördük ilk başlarda full çeken nice server öyle kapandı gitti, yani eğlence sadece belli bir azınlık için olunca o işten kimse zevk alamaz, gu şekildeki haksızlıklar yüzünden nice serverler kapandı gitti.
Counter Strike 1.6 zombie plague mod ülkemizde pek bilinmiyor yada o kadar fazla oyuncu kitlesi yok ama ben daha eğlenceli buluyorum, bir kere eklentiler bakımından çok zengin ve çok farklı eventler uygulanabilir, ayrıca itemler ve silahlar adına çok daha fazla zengin seçenekler var, bir de silah demek sadece skin demek değil, neyse zevkler ve renkler tartışılmaz, isteyen gider bio mod takılır, mod bilinmediği için servere ilk gelenler ufo görmüş köylü gibi oluyor, genelde plague mod için lazer kullanılmaz, olan server var ama çok az.
Server banner:
Serverden biraz daha bahsedersek, oyunu daha eğlenceli hale getirmek için oyun içine bazı atraksiyonlar entegre edilmiştir, bunlarda değişik events ve achimentslerdir, tabi birde oyunun ana modu olan zombie plague eklentisi ile birlikte olan oyun modları var.
Events
Free Vip
Plague mod (normal cs 1.6 zombie plague server eventi gibi değil çok daha fazla nemesis ve survivor var)
Achivements
Free ammo (serverde online oldugunuz oranda bedava ammo gelir)
Hediye kutuları
Kişisel Event ve Aksiyon
Dileyen Nesis yada Survivor satın alabilir
CS 1.6 Zombie Server itemleri
Golden AK-47
Golden Deagle
Plazma Gun (kodumu oturtur, çok etkilii ve ölümcül bir silah)
Antidote bomb (zombiler seni köşeye sıkıştırdımı en iyi çarelerden, at bir bomba zombiler tekrar insan olsun, sanada müttefik)
Vip items ve silahlar
Dual Jump (iki kere zıplama açık)
Immunity (Gerçek dokunulmazlık yani ölümsüzlük)
Daha fazla cso silah eklemek mümkün yeterki oyuncu olsun.
birazda görselere bakalım (göz neyi görürse onu ister)
işte hediye kutuları, haksızlık olmasın diye haritaya serpiştirilmiş durumda bulunurlar, yani resim temsili
Kıyamet günü gibi plague mod başlangıcı, öyle bir tane Nemesis ile geçiştirmek neymiş
Shield force ile alan savunması, bu size zaman kazandırır öyle round boyunca koruma söz konusu değil, taktiksel kullanım için
antidote-gun aksiyonu
Server ip: 80.86.90.20:28000
iletişim: