HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yw arkadaş 2 server açsanız 4 er tanede ch koysanız bakın bakalım bi sorun oluyomu bu nedir böle yha 2 günde bir ya bug ya bakım yapamıyosanız bırakın bu işi kardeşim
çok doğru kardeş sana aynen katılıyorum... Ya hiç bi doğruca oynayamadık yaa oyuna bi giriyoruz çarlar bugta kalıyor hiç bişey yapamıyoruz sonra açılıyor 2 saat bide bakım... Off walla çok bıktım yaaa..
Bende başka bir server oynuyordum ilk başta bu server güzel geldi sonra diğer serverdekini hiç oynamıyordum... Sadece dunda bakım beya bug oldugunda oynuyordum şimdi diğer serverdeki çarım oyunun birincisi oldu....
Bende başka bir server oynuyordum ilk başta bu server güzel geldi sonra diğer serverdekini hiç oynamıyordum... Sadece dunda bakım beya bug oldugunda oynuyordum şimdi diğer serverdeki çarım oyunun birincisi oldu....
istemeyen oynamaz zorla degil ya oyundan bıktık diyenler gitsin hem lag olmaz hemde forumda gereksiz konu acan olmaz alın size pratik çözüm 

istemeyen oynamaz zorla degil ya oyundan bıktık diyenler gitsin hem lag olmaz hemde forumda gereksiz konu acan olmaz alın size pratik çözüm![]()
Arkadaşım sana aynen katılıyorum , istemeyen oynamaz zorla değil .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)