Merhaba.
Hesabım goliath. Hesaba neler almalıyım ? İrislere ne koymalıyım jeneratörlere kaç kalkan kaç hız koymalıyım ? bunlar hakkında bir bilgi verirmisiniz. Dayanıklı olmak için jeneratörlere kaç kalkan kaç hız konuluyor ve droitlere ne koymam lazım
Teşekkürler. Yardımcı olan herkese.
Hesabımda ;
15 lf3
9 elit 2bin uri hız.
10 bo2
2 iris
irise falan ne koymalıyım ? jeneratörlere ne koymalıyım ?
Hesabım goliath. Hesaba neler almalıyım ? İrislere ne koymalıyım jeneratörlere kaç kalkan kaç hız koymalıyım ? bunlar hakkında bir bilgi verirmisiniz. Dayanıklı olmak için jeneratörlere kaç kalkan kaç hız konuluyor ve droitlere ne koymam lazım
Teşekkürler. Yardımcı olan herkese.
Hesabımda ;
15 lf3
9 elit 2bin uri hız.
10 bo2
2 iris
irise falan ne koymalıyım ? jeneratörlere ne koymalıyım ?
Son düzenleme:
ben 3-4 hız full kalkan koyuyorum droitlere ise full lf3 koyuyorum 2. konfi kaçış full hız kalkanlar ise full kalkan
Hmmm.. Öncelikle 2 Ayrı Konfigurasyon yapalirsin.Ancak Hız jeneratörlerin , Gemin için eksik kalmış.Bunları 15'e tamamlayabilirsin.
1.Konfigurasyon : Jeneratörler'e Kalkanlar , Boş kalanlara hız.İrislerin tamamı Lf3..
2.Konfigurasyon : Jeneratörler'e Hızlar , Boş kalanlara Kalkan..İrislerin Tamamı Kalkan..
1.Konfigurasyon : Jeneratörler'e Kalkanlar , Boş kalanlara hız.İrislerin tamamı Lf3..
2.Konfigurasyon : Jeneratörler'e Hızlar , Boş kalanlara Kalkan..İrislerin Tamamı Kalkan..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)