Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Inversion (PC) Oyun İncelemesi//HAN LUE

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan HAN LUE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 425

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[h=1]Inversion (PC) Oyun İncelemesi[/h]


Hikayemiz başlıyor klasik bir hikayeyle oyuna giriş yapıyoruz her vatandaşın istediğin gibi o günlük işimizi tamamlayıp evimize dönmek için can atıyoruz ama işler yolunda gitseydi farklılık olmazdı değilmi.İnversionun hikayesi bunun üstüne gelişmiş standart bir hikaye ve pekde başarılı olmayan kurgusu çünkü oyunda gerçekten inanılmaz diyebileceğimiz bir nokta yok senaryoyu kestirebilirsiniz.Sokakta başlıyoruz savaşımıza yardımcı karakterimiz Leo ile karımızı ve kızımızı arıyoruz. Arar bulurum seni her yerde !
Giriş bölümünde de bahsettiğimiz gibi oyunun hikayesi çok sadece bir biçimde anlatılmış ve buna basit hikaye geçişleride eklenince iyice vasat bir oyun ortaya çıkmış peki senaryo bu kadar kötüde de grafikler nasıl açıkcası grafikler içinde aynı şeyi söylüyebiliriz oynarken fark ediyorsunuz ki bazı yerlerde grafikler resmen sırıtıyor ayrıca oynanışda çok iyi denilemez oynanış tarzı zor bu tarz oyunlarda daha iyi oynanış tarzı beklerdim açıkcası yapımcı firma Saber Interactive çok eğlenceli bir oyun yaratamamış diyebiliriz açıkcası
İnversionda yapımcıların istekleri üzerine bir oyun sergiliyoruz özgür bir dünya yaratılmamış patlaması gereken yer patlıyor uçması gereken yer uçuyor siz şurayı havaya uçurayım şurayı patlatayım diyemiyorsunuz ayrıca Dostumuz Leo olmadan da bir yere girip çıkamıyoruz oyun sizi sınırlıyor oysaki bu tür oyunlarda en fazla yıkım ve kaos görmek isteyenlerden biriyim siz nasıl düşünürsünüz ?



Hep Kötü Değil iyi taraflara gelelim.
Nadir güzellikleri anlatım o halde oyunda açıkcası bu senaryodan güzel bir oyun çıkmasını beklemiyordum ki senaryo benım için herşeydir.ama oyunda siper özelliğin güzel olmuş heryere saklanabiliyoruz ama oyunda bu sisteminde bazı eksiklikleri fark ettim saklandığımız yere karakterimiz takılabiliyor kurtulmak için çabalıyabiliyorsunuz.Ayrıca Siper demişken oyunda gerçek hayatta kurşun geçirmesi olanak olan şeyler İnversionda geçirmiyor buda gerçekten ilginç bir özellik olarak oyunun eksilerine not olarak düşülebilir.Oyunda otomatik geçişler mevcut fakat geçişler çok alakasız biçimde hazırlanmış bir örnek vermek gerekirse Tek başıma bitirdiğimiz bir bölüm sonunda öbür bölümde yeni karakterleri yanımızda buluyoruz buda oyunun atmosferine büyük zarar vermiş konu alakasız bir biçimde ilerlemesini sağlamış sanırsam hiç bir oyunu bu kadar eleştirmemiştim.
Grafikler ve Ses
Oyunda grafikler konusunda çok birşey beklemeyin açıkcası standart grafiklere sahip bir oyun İnversion ama gel gelelim ki ses konusunda tamamen sınıfta kalıyor alakasız ses efektleri karakterlerin birbirlerine bakmadan konuşmaları gibi birşey çok sayabiliriz bunun hakkında İnvesion yapımcısı bu konuda sınıfta kalmış bu ince detaylar oyunda fazla düşünülmemiş ve çok özen gösterilmemiş gibi hissettim.Müzikleri güzel şeyler arasında yerini korumayı başarmış çevre efektleri güzel denilebilir.


Çoklu Oyuncu Seçenekleri
İnversionun çoklu oyuncu şeçeneklerini beğendım kankamız Leo ile görevleri yerine getirebiliyoruz 2 kişilik arkadaşlarımızla rahat oynanabilecek bir çoklu oyun modu tasarlanmış.İnversion çoklu oyuncu modunda yardımlaşmayı vurgulamış bir nevi bir yerden geçmeniz gerekiyor ve önce Leo size yardımcı oluyor sonra Siz Leo ya yardımcı oluyorsunuz bu özelliğin tadına Singe Player mod da varacağınıza inanmıyorum açıkcası
The End
İnvesion için açıkcası denilebilecek pek birşey yok orta derece bir oyun yakıştırması heralde çok güzel olur oyunu fazla kötüledik ama hak ettiği yanları var senaryo konusunda çok fazla bilgi vermek istemedim. Oynayıp test edebilirsiniz Kısacası İnvesion kötü grafikleri ve Oyun seslerine sahip olsada oynanabilir bir oyun olarak raflarda yerini alıyor.
Artıları
Oynanış tarzı yerçekimini kullanmamız
Eksileri
Kötü ses efektleri kötü grafikler sadece bir senaryo ve oyun için çok ince detaylar düzgün işlenmemiş.






Not:isim vermiyeceğim bazı sitelerde benım yazımı kendi yazmış gibi gösterenler olmuş.Yazı tamamen bana aittir.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst