Co-Adminler bile vip için ödeme mi yapıyor ?
Bende forum üyesiyim ve üye olduğum andan beri hep vip üyelik aldım. Değişen birşey yok.
VİP Üyelik Nasıl Alınır?
İncelerseniz daha net karar verebilirsiniz.
Adminim deneme modarötör sikayetlerini size yapabiliyormuyuz.Bende forum üyesiyim ve üye olduğum andan beri hep vip üyelik aldım. Değişen birşey yok.
VİP Üyelik Nasıl Alınır?
Bende forum üyesiyim ve üye olduğum andan beri hep vip üyelik aldım. Değişen birşey yok.
VİP Üyelik Nasıl Alınır?
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Fakat Depents arkadaşımızın görevden alınışı biraz üzücü bir durum. Darkorbit bölümünde çok güzel faaliyetleri ve yardımları oldu. 2 hafta önce gelen birinin bu bölümde mod olması ve diğer arkadaşın modluğunun alınması biraz abes duruyor.
Adminim deneme modarötör sikayetlerini size yapabiliyormuyuz.
Yapabilirsiniz ancak bu konuda unthinkinq admine bildirimde bulunabilirseniz daha doğru olur. Çünkü bana bildirdiğini şikayeti ben ona ileteceğim nasılsa.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Fakat Depents arkadaşımızın görevden alınışı biraz üzücü bir durum. Darkorbit bölümünde çok güzel faaliyetleri ve yardımları oldu. 2 hafta önce gelen birinin bu bölümde mod olması ve diğer arkadaşın modluğunun alınması biraz abes duruyor.
Kimse hak etmediği yere gelmez forumda.
adminim artık bu darkorbit bölümünede alt forum açsakYapabilirsiniz ancak bu konuda unthinkinq admine bildirimde bulunabilirseniz daha doğru olur. Çünkü bana bildirdiğini şikayeti ben ona ileteceğim nasılsa.
Kimse hak etmediği yere gelmez forumda.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)