Forumda bir yorum yazarken kullandığınız üsluba çok dikkat etmelisiniz.
Ayrıca Vip üyelik çok da önemli birşey değil isteyen ilk üye olduğu andan itibaren vip olaiblir. Forumda reklansız dolaşmaktan ve birkaç küçük ayrıntıdan başka ayrı bir özellik kazandırmaz viplik üyelere. Haddini aşarsa vip üyede ceza alır normal üyede yönetim üyesi de yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım
Ayrıca Vip üyelik çok da önemli birşey değil isteyen ilk üye olduğu andan itibaren vip olaiblir. Forumda reklansız dolaşmaktan ve birkaç küçük ayrıntıdan başka ayrı bir özellik kazandırmaz viplik üyelere. Haddini aşarsa vip üyede ceza alır normal üyede yönetim üyesi de yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım
Son düzenleme:
Forumda bir yorum yazarken kullandığınız üsluba çok dikkat etmelisiniz.
Adminim size 1-2 tane sikayetim olucak durduk yere kapatılan 1000 hitli bir konum ve s2 son silah bölümünde deneme moderatörünün sabitte farklı olarak mevcut deyip kapadığı konum var bu s2 son silahtaki konum sabitlikt iadam kapadı iletisime geçermisinzi benimle.
Reklamsız gezme özelliği TM üyeler için de var. Madem çok önemsiz bir şey bana da vip üyelik verin ^^Forumda bir yorum yazarken kullandığınız üsluba çok dikkat etmelisiniz.
Reklamsız gezme özelliği TM üyeler için de var. Madem çok önemsiz bir şey bana da vip üyelik verin ^^
Çok önemsiz demedim imza gibi yerlerde + özellikleri var. Gerekli ödemeyi yaptığınızda aynen benim yaptığım gibi sizde Vip olabilirsiniz, vip biz vermiyoruz siz alıyorsunuz.
Çok önemsiz demedim imza gibi yerlerde + özellikleri var. Gerekli ödemeyi yaptığınızda aynen benim yaptığım gibi sizde Vip olabilirsiniz, vip biz vermiyoruz siz alıyorsunuz.
Co-Adminler bile vip için ödeme mi yapıyor ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)