Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
22:02:27: Shutting down, no entries in your host file needed. Please remove entries containing 'darkorbit-bot.com' ../system32/etc/drivers/hosts file!Please also make sure that you have an active internet connection and that you are not modifying any DNS records. If you are running Proxifier close it, or try rebooting your router/modem. If that fails scan for viruses!
arkadaşlar böyle bi hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim biraz önce sabitteki konuya baktım ama yoktu bu sorun
arkadaşlar böyle bi hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim biraz önce sabitteki konuya baktım ama yoktu bu sorun
/system32/etc/drivers/hosts Daha önceden tek bottan multi account açmaya yarayan uygulamayı yapmışın sil onları
kontrol ettim ama ortalıkta host dosyası hiç yok/system32/etc/drivers/hosts Daha önceden tek bottan multi account açmaya yarayan uygulamayı yapmışın sil onları
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)