Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

sadda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omergs123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese merhabalar arkadaşlar. TR tipi emek server'ım olduğundan dolayı küre düşürmeye yardımcı olsun diye exp sıfırlama questi aradım durdum bulamadım.

Az birşey kendim kurcaladıktan sonra kendi exp sıfırlama questimi yazdım. Benimle aynı sorundan muzdarip olan arkadaşlara yardımım dokunsun istedim bu yüzden bu paylaşımı yapıyorum.

Öncelikle item_proto.sql'dan Levi'nin yüzüğü gibi "kullanılmayan,boş" bir yüzük bulun. eğer yoksa item_proto.sql dump'layıp bu kodu en alta girin.

(ÖNEMLİ NOT: verdiğim kodu item_proto.sql eklemeden önce mutlaka CTRL+F aracılıgıyla 40001 item kodunu aratın. eğer yoksa böyle bir item, o zaman benim kodu ekleyebilirsiniz.)

Kod:

INSERT INTO `item_proto` VALUES ('40001', 0xBECB20BCF620BEF8B4C220B1DDB9DDC1F620202020202020, 0x4558502053FD66FD726C616D612059FC7AFCF0FC, '18', '0', '0', '1', '0', '0', '0', '', '3500000', '1', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '0', '0', '0');

item_proto.sql hallettikten sonra gelelim quest dosyalarımıza.

Evet arkadaşlar ekteki dosyaları indirdikten sonra object'e atılacak klasörünün içindeki 40001 klasörünü
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object

Dizinine atalım.

Ondan sonra ekteki Quest'e atılacak klasörünün içindeki sifirlayuzuk.quest dosyasını
/usr/game/share/locale/turkey/quest

Dizinine atalım.

Quest dizinindeki hongkong_list'i bilgisayara kopyalayip açtiktan sonra listenin sonuna sifirlayuzuk.quest yazip kaydedelim. Quest dizinine geri yukleyelim.
(NOT: Bu işlemi yapmadan önce MUTLAKA yedeğinizi alınız)

Bu işlemlerin hepsi tamamlandıktan sonra putty'e gelip sırasıyla,

cd /usr/game/share/locale/turkey/quest [ENTER]
./qc sifirlayuzuk.quest [ENTER]

ve Reboot.

Oyun açıldıktan sonra /item 40001 yazarak EXP sıfırlama yüzüğünüzle aynı Lv'de kalıp bol bol küre düşürebilirsiniz :)

d7qbl.jpg

Öyle pek yapılmayacak gibi birşey değil. Yinede yapamayan arkadaşlar olursa özel mesajdan bana ulaşabilirler. Ayrıca kesinlikle hiçbiryerden alıntı değildir quest tamamen bana aittir. Öyle +rep falan filan anlamam ben. Bir teşekkür yazmanız yeterlidir.

İyi forumlar. Brokennheart

Düzenleme: Rar şifresi eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. rar şifresi: Brokennheartsadasd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri