Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

!...LüTFeN ARTıK BAKıN...! [Skilli At].

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan markomurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yaa Sn. Admin... Sn. Gm...
SaYın Oyun Yöneticileri artık bu at skili konusunu acmaktan ben bıkar hale geldim yaa foruma kaç defo konu açdım cvp gelmedi kaç defa yorumlar yazdım cevap yine gelmedi hatta anket bile yaptım herkez bu at skillerini istiyor lütfen sayın oyun yöneticileri LÜTFEN bu at skillerini oyuna getirirseniz sevinirim. Haa madem yok getirmicez böle ii diyosanız bile onu bile yazmıyorsunuz maden koymak istemiyorsunuz yapmıcaz deyin bizide kendinizide yormayın... Artık son defa bu konuyu açıyorum artık bi yöneticiden cevap bekliyorum Bu at skilli atı servere koyacakmısınız koymucakmısın ve skilli at isteyen arakadaşlarda lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin LÜTFEEEN yoruuuummm....

CVP BEKLİYORUZ OYUUUUN YÖNETİCİLERİ.....

Ewet arakaşlar Skilli at isteyen arkadaşlar destek olmak için yorum yazarlarsa yeter yorumlarınızı bekliyoruz...

Ewet OYUN YÖNETİCİLERİ ARTIK Bİ CVP BEKLİYORUZ Tek KELİME İLE SÖYLESENİZDE YETER... EWeeet VeYa HAYIIR...????????

Gm veya oyun yöneticilerinden LÜTFEN bir cevap bekliyoruz....

Ve arkadaşlar yöneticilerin görüp değerlendirmesi için yorumlarınıza ihtiyaç var LÜTFEN sizde yorumlarınızı eksik etmeyin...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri