Tr serverlarında Flax kasıp satarak iris alman biraz zor ama..Şöyle yapabilirsin ;
Flax kas sat sürekli kaç iris alacaksan toplam parayı toparladığında irisleri alabilirsin
Ama bence skylabda promerium biriktirerek almak en mantıklısı..Bunun için skylabının gelişmiş olması ve 500k gibi bir şerefe de sahip olman gerek tabi ki 
Flax kas sat sürekli kaç iris alacaksan toplam parayı toparladığında irisleri alabilirsin
Ama bence skylabda promerium biriktirerek almak en mantıklısı..Bunun için skylabının gelişmiş olması ve 500k gibi bir şerefe de sahip olman gerek tabi ki 
Tr4 Te İRisi Sabah 6m Ye AldımTR4'te iris fiyatları nedir?

7 irisim bende bekliyorum yüklü miktarda basıcamTr serverlarında Flax kasıp satarak iris alman biraz zor ama..Şöyle yapabilirsin ;
Flax kas sat sürekli kaç iris alacaksan toplam parayı toparladığında irisleri alabilirsinAma bence skylabda promerium biriktirerek almak en mantıklısı..Bunun için skylabının gelişmiş olması ve 500k gibi bir şerefe de sahip olman gerek tabi ki
![]()
Son irisi almak için.BEN TR SERVERİNDE 10m ye aldım 5 tane irisi 6 irisimŞakamısın Ya TR Serverinde Flax Kasarap İris Almayı Planlıyor..Neyse Başarılar![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)