ne editleyeceğim arkadaşlar yapmayın böyle ben bişi sordum cevap veren yok ne burası incimi hayır burası turkmmo ve bi paylaşım forumu bilgisi olan varsa benimle paylaşsın diye soru soruyorum sizin yaptığınıza bakın kaç kakar ne kadar geçirir kaç girer de yazabilirdim.
ben kime bunu yaptımki gelip bana bu cevabı veriyorsunuz hangi soruya konuyu eleştirip cevaplamadan çıkıp gittim ?
lütfen arkadaşlar ben bi soru sordum sadece bilmiyor yada cevap vermek istemiyorsan gidersin illa bunu yapman gerekmez 1 harf içinmi boş bir yorum attın ?
Soruma cevap alamadım.
Attığım Yorumu Şaka olarak algılayamıyorsan bu senin sorunun zaten sonunada
koydum cevabın.ayrıca okulda matematik dersi görmüyorsunuz heralde sen bunu kendinde hesaplayabilirsin hala yorumumu ciddiye alıp incici detected gibi şeyler yazıyorsanız veya neydi bu şimdi gibi liseli türünde davranışlarda bulunuyorsanız bu sizden kaynaklanan birşey.Ayrıca sen bir harf diyorsun ama o bir harf neleri değiştiriyor hayal edebiliyormusun.
cevap = 200.35 + C(%40 - %70)
Son düzenleme:
Attığım Yorumu Şaka olarak algılayamıyorsan bu senin sorunun zaten sonunadakoydum cevabın.ayrıca okulda matematik dersi görmüyorsunuz heralde sen bunu kendinde hesaplayabilirsin hala yorumumu ciddiye alıp incici detected gibi şeyler yazıyorsanız veya neydi bu şimdi gibi liseli türünde davranışlarda bulunuyorsanız bu sizden kaynaklanan birşey.
Ayrıca sen bir harf diyorsun ama o bir harf neleri değiştiriyor hayal edebiliyormusun.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Attığım Yorumu Şaka olarak algılayamıyorsan bu senin sorunun zaten sonunadakoydum cevabın.ayrıca okulda matematik dersi görmüyorsunuz heralde sen bunu kendinde hesaplayabilirsin hala yorumumu ciddiye alıp incici detected gibi şeyler yazıyorsanız veya neydi bu şimdi gibi liseli türünde davranışlarda bulunuyorsanız bu sizden kaynaklanan birşey.
Ayrıca sen bir harf diyorsun ama o bir harf neleri değiştiriyor hayal edebiliyormusun.
neredeki cevaptan bahsediyorsun cevap hangisi
Vurar değil vurur
saygılarımla...
bu yorumu bence atmasan daha iyiydi kalabalık sadece konumuzla alakası bile yok ve belki ben hesap bilmiyorum cahil bir insanım bu beni senin karşında ezicekse ezsin incici decetted vs ben öyle bişiy demedim sadace paylaşımla alakası olmayan yorumları bi orada gördüm birde sende
illa konuya girdin diye bişeyler yazmak zorunda değilsin bunu bil cevaplamassın yada düz bi şekilde kendin hesapla milleti ne uğraştırıyorsun dersin ama vurur yerine vurar yazdım diye ...
ayrıca sende düzgün yazdığın söylenemez... Bunun için seninle tartışmayacağım senin
koyman bi olayı ciddi olarak algılamamız gerektiğini belirtmez.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)