noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Full lf4 kaç vurar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korkmaz238238
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne editleyeceğim arkadaşlar yapmayın böyle ben bişi sordum cevap veren yok ne burası incimi hayır burası turkmmo ve bi paylaşım forumu bilgisi olan varsa benimle paylaşsın diye soru soruyorum sizin yaptığınıza bakın kaç kakar ne kadar geçirir kaç girer de yazabilirdim.
ben kime bunu yaptımki gelip bana bu cevabı veriyorsunuz hangi soruya konuyu eleştirip cevaplamadan çıkıp gittim ?
lütfen arkadaşlar ben bi soru sordum sadece bilmiyor yada cevap vermek istemiyorsan gidersin illa bunu yapman gerekmez 1 harf içinmi boş bir yorum attın ?
Soruma cevap alamadım.

Son düzenleme:
ne editleyeceğim arkadaşlar yapmayın böyle ben bişi sordum cevap veren yok ne burası incimi hayır burası turkmmo ve bi paylaşım forumu bilgisi olan varsa benimle paylaşsın diye soru soruyorum sizin yaptığınıza bakın kaç kakar ne kadar geçirir kaç girer de yazabilirdim.
ben kime bunu yaptımki gelip bana bu cevabı veriyorsunuz hangi soruya konuyu eleştirip cevaplamadan çıkıp gittim ?
lütfen arkadaşlar ben bi soru sordum sadece bilmiyor yada cevap vermek istemiyorsan gidersin illa bunu yapman gerekmez 1 harf içinmi boş bir yorum attın ?
Soruma cevap alamadım.

video güzeldi hani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri