BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bende mi gelsem :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blksrli10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 924

blksrli10

Level 4
TM Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

15 yaşındayım hiçbir şekilde yükseltmiyorum.Konak Anadolu Lisesinde okuyorum kendimi tanıttım gibi ama biraz :)
Edebiye meyilliyim de :D.
Ha Mmomt2 12 yaşımda başladığım ilk private server deneyimi bunları kuruculuk ve yöneticiliklerde takip etti.
Ve artık ustalık dönemi dediğim bölüme geldim :)
MMOMT2..
Başlasam mı başlamasam mı arasında kaldım.
15 yaşındayım ama çocuk gibi davranmam.Bencil değilim mesela , agresifken edit itemi düştü diyelim arkadaşa geri iade ederim karşılıksız bu konuda ciddiyim item meraklısı değilim.
Ve en çok userin bulunduğu mmomt2 serveri ve iyi bir arkadaşlık ortamı kurabileceğim gelişene kadar yardım edecek lonca veya grup arıyorum.Eğer bulamazsam 250 level başlangıçlı serverlere geri gideceğim.
İyi oyunlar
Adım Ali :)

Biri bile bakmamış :D

15 yaşındayım hiçbir şekilde yükseltmiyorum.Konak Anadolu Lisesinde okuyorum kendimi tanıttım gibi ama biraz :)
Ha Mmomt2 12 yaşımda başladığım ilk private server deneyimi bunları kuruculuk ve yöneticiliklerde takip etti.
MMOMT2..
15 yaşındayım ama çocuk gibi davranmam.Bencil değilim mesela , agresifken edit itemi düştü diyelim arkadaşa geri iade ederim karşılıksız bu konuda ciddiyim item meraklısı değilim.
Ve en çok userin bulunduğu mmomt2 serveri ve iyi bir arkadaşlık ortamı kurabileceğim gelişene kadar yardım edecek lonca veya grup arıyorum.Eğer bulamazsam 250 level başlangıçlı serverlere geri gideceğim.
İyi oyunlar

Gel Balıkesirli Hemşerim Beklerim :D

MMOMT2..
İyi oyunlar
Gel Kardesim Gel Ama Bizde Çok Adam Yok :D Ama Çok Sıkı Atışma Var Ben Venüs Bölümün'den MaviAzrail :) Prensiplerin bize Uyuyor Aslında benim Karakterimin Yansıması Gibi Birisin Yani :) İşin Açığı Bizim Venüs'te Adamlar :D 12 yasında Ama Bize diyorlar ki :D 24.21 :D Yaş Sorun Değil Bizde Adam Olsun Yeter. Bizde bu Geçer Venüs Resimler Kısmında Atısmalarımız Var Saten Venüs Videolarda Lonca Vsleri Var. İzlersen 4.5dakikada 100-14 skor Böle Savaslar Çok Olucak. Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız. Bekliyoruz :) :ka19:

Bende Hüseyin İspir. M.oldum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri