- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
15 yaşındayım hiçbir şekilde yükseltmiyorum.Konak Anadolu Lisesinde okuyorum kendimi tanıttım gibi ama biraz 
Edebiye meyilliyim de
.
Ha Mmomt2 12 yaşımda başladığım ilk private server deneyimi bunları kuruculuk ve yöneticiliklerde takip etti.
Ve artık ustalık dönemi dediğim bölüme geldim
MMOMT2..
Başlasam mı başlamasam mı arasında kaldım.
15 yaşındayım ama çocuk gibi davranmam.Bencil değilim mesela , agresifken edit itemi düştü diyelim arkadaşa geri iade ederim karşılıksız bu konuda ciddiyim item meraklısı değilim.
Ve en çok userin bulunduğu mmomt2 serveri ve iyi bir arkadaşlık ortamı kurabileceğim gelişene kadar yardım edecek lonca veya grup arıyorum.Eğer bulamazsam 250 level başlangıçlı serverlere geri gideceğim.
İyi oyunlar
Adım Ali

Edebiye meyilliyim de
.Ha Mmomt2 12 yaşımda başladığım ilk private server deneyimi bunları kuruculuk ve yöneticiliklerde takip etti.

MMOMT2..
15 yaşındayım ama çocuk gibi davranmam.Bencil değilim mesela , agresifken edit itemi düştü diyelim arkadaşa geri iade ederim karşılıksız bu konuda ciddiyim item meraklısı değilim.
Ve en çok userin bulunduğu mmomt2 serveri ve iyi bir arkadaşlık ortamı kurabileceğim gelişene kadar yardım edecek lonca veya grup arıyorum.Eğer bulamazsam 250 level başlangıçlı serverlere geri gideceğim.
İyi oyunlar
Adım Ali

- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Biri bile bakmamış 

- Konular
- 325
- Reaksiyon Skoru
- 244
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- -61
- DevLira
- 0
15 yaşındayım hiçbir şekilde yükseltmiyorum.Konak Anadolu Lisesinde okuyorum kendimi tanıttım gibi ama biraz
Edebiye meyilliyim de.
Ha Mmomt2 12 yaşımda başladığım ilk private server deneyimi bunları kuruculuk ve yöneticiliklerde takip etti.
MMOMT2..
İyi oyunlar
Adım Ali![]()
Gel Balıkesirli Hemşerim Beklerim

- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Gel Kardesim Gel Ama Bizde Çok Adam Yok15 yaşındayım hiçbir şekilde yükseltmiyorum.Konak Anadolu Lisesinde okuyorum kendimi tanıttım gibi ama biraz
Edebiye meyilliyim de.
MMOMT2..
İyi oyunlar
Adım Ali![]()
Ama Çok Sıkı Atışma Var Ben Venüs Bölümün'den MaviAzrail
Prensiplerin bize Uyuyor Aslında benim Karakterimin Yansıması Gibi Birisin Yani
İşin Açığı Bizim Venüs'te Adamlar
12 yasında Ama Bize diyorlar ki
24.21
Yaş Sorun Değil Bizde Adam Olsun Yeter. Bizde bu Geçer Venüs Resimler Kısmında Atısmalarımız Var Saten Venüs Videolarda Lonca Vsleri Var. İzlersen 4.5dakikada 100-14 skor Böle Savaslar Çok Olucak. Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız. Bekliyoruz
:ka19:Bende Hüseyin İspir. M.oldum