4 zetada 4 havoc çıkarttım üstelik 2 ayrı çarda.
bu kadarı şans ise bilemem ama yaptığımı anlatayım deneyin olursa siz forum üyeleri ne yapacağınızı bilirsiniz
forumun bir çok yerinde havoc için yapılması gerekenler yazıyor bende hemen hemen aynısını yaptım bazı farklarla beraber elbette:
bir çok yerde okumuşsunuzdur havocları çıkartıp kapıya girin diye ben onuda denedim ama malesef 3 te 1 çıktı
sonra aşağıda yazdığım gibi yaptım 2 ayrı çarda 2 şer kez havoc çıktı
- önce 2. hangarı açıyorsunuz
- 2.hangar için bi gemi alıyorsunuz ( ben phonex aldım
)
- kapıya girmeden havoclarınızı 2. hangardaki gemiye koyuyorsunuz (her iki konfide yapın)
- kapıya girmeden konfilerinizi ve tasarımınızı hazırlayın ve girdikten sonra hiç bir şekilde değişiklik yapmayın
bende 4 zetada 4 havoc çıktı inşallah sizede çıkar
evet şimdi meşhur laf geliyor
deneyip olumlu olumsuz yorum yaparsa herkes istifade eder.
isteyende +rep verebilir
bu kadarı şans ise bilemem ama yaptığımı anlatayım deneyin olursa siz forum üyeleri ne yapacağınızı bilirsiniz

forumun bir çok yerinde havoc için yapılması gerekenler yazıyor bende hemen hemen aynısını yaptım bazı farklarla beraber elbette:
bir çok yerde okumuşsunuzdur havocları çıkartıp kapıya girin diye ben onuda denedim ama malesef 3 te 1 çıktı
sonra aşağıda yazdığım gibi yaptım 2 ayrı çarda 2 şer kez havoc çıktı - önce 2. hangarı açıyorsunuz
- 2.hangar için bi gemi alıyorsunuz ( ben phonex aldım
)- kapıya girmeden havoclarınızı 2. hangardaki gemiye koyuyorsunuz (her iki konfide yapın)
- kapıya girmeden konfilerinizi ve tasarımınızı hazırlayın ve girdikten sonra hiç bir şekilde değişiklik yapmayın
isteyende +rep verebilir

dediğim gibi bendeki şans değilse ki zannetmiyorum üst üste 4 zeta hepsinde havoc
işe yarıyor demektir fakat dediğim gibi
işe yarıyor demektir fakat dediğim gibi
4 zetada 4 havoc çıkarttım üstelik 2 ayrı çarda.
bir çok yerde okumuşsunuzdur havocları çıkartıp kapıya girin diye ben onuda denedim ama malesef 3 te 1 çıktısonra aşağıda yazdığım gibi yaptım 2 ayrı çarda 2 şer kez havoc çıktı
- önce 2. hangarı açıyorsunuz
- 2.hangar için bi gemi alıyorsunuz ( ben phonex aldım)
- kapıya girmeden havoclarınızı 2. hangardaki gemiye koyuyorsunuz (her iki konfide yapın)
isteyende +rep verebilir![]()
Resim koyda tam inanlım
Resim koyda tam inanlım
ne alaka resimle dene işte ne çıkar sanki ban yiyicen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)