berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

4 te 4 HAVOC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozibozi685
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 zetada 4 havoc çıkarttım üstelik 2 ayrı çarda.
bu kadarı şans ise bilemem ama yaptığımı anlatayım deneyin olursa siz forum üyeleri ne yapacağınızı bilirsiniz :)
forumun bir çok yerinde havoc için yapılması gerekenler yazıyor bende hemen hemen aynısını yaptım bazı farklarla beraber elbette:
bir çok yerde okumuşsunuzdur havocları çıkartıp kapıya girin diye ben onuda denedim ama malesef 3 te 1 çıktı :) sonra aşağıda yazdığım gibi yaptım 2 ayrı çarda 2 şer kez havoc çıktı
- önce 2. hangarı açıyorsunuz
- 2.hangar için bi gemi alıyorsunuz ( ben phonex aldım :) )
- kapıya girmeden havoclarınızı 2. hangardaki gemiye koyuyorsunuz (her iki konfide yapın)
- kapıya girmeden konfilerinizi ve tasarımınızı hazırlayın ve girdikten sonra hiç bir şekilde değişiklik yapmayın

bende 4 zetada 4 havoc çıktı inşallah sizede çıkar
evet şimdi meşhur laf geliyor
deneyip olumlu olumsuz yorum yaparsa herkes istifade eder.
isteyende +rep verebilir :)

dediğim gibi bendeki şans değilse ki zannetmiyorum üst üste 4 zeta hepsinde havoc
işe yarıyor demektir fakat dediğim gibi

4 zetada 4 havoc çıkarttım üstelik 2 ayrı çarda.
bu kadarı şans ise bilemem ama yaptığımı anlatayım deneyin olursa siz forum üyeleri ne yapacağınızı bilirsiniz :)
forumun bir çok yerinde havoc için yapılması gerekenler yazıyor bende hemen hemen aynısını yaptım bazı farklarla beraber elbette:
bir çok yerde okumuşsunuzdur havocları çıkartıp kapıya girin diye ben onuda denedim ama malesef 3 te 1 çıktı :) sonra aşağıda yazdığım gibi yaptım 2 ayrı çarda 2 şer kez havoc çıktı
- önce 2. hangarı açıyorsunuz
- 2.hangar için bi gemi alıyorsunuz ( ben phonex aldım :) )
- kapıya girmeden havoclarınızı 2. hangardaki gemiye koyuyorsunuz (her iki konfide yapın)
- kapıya girmeden konfilerinizi ve tasarımınızı hazırlayın ve girdikten sonra hiç bir şekilde değişiklik yapmayın

bende 4 zetada 4 havoc çıktı inşallah sizede çıkar
evet şimdi meşhur laf geliyor
deneyip olumlu olumsuz yorum yaparsa herkes istifade eder.
isteyende +rep verebilir :)

Resim koyda tam inanlım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri