[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Aegis mi Spectrum mu Alayım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemonHard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

bak bence spctrum al benm yan çarda aegis var 25 lf3 15 bo-2 5 iris 11 arge sadece yaratık keserken işe yarıyor ağer serverindeki adamlar 20-30 k vuruyorsa tabiki aegis al ama tabi usa1 deki gibi 100-200k çakıyorsa spectrum al çünkü yeteneği kullandığında aldığın vuruşları %80-90 ordanında düşürürüyor kendi hasarınıda %50 buda çok büyük bir avantaz bende sen botu bırakma uyarı alınca bırakırsın 1-2 mil uri saha kas arge+specrum+aegis al birde zeta yap extra enerjilerle onlarla havocları fullemeye çalış oradan çıkan anahtarlarlada kutu aç lf kazanırsın hemde tasarım çıkartabilirsin ;)

kardeş benim lvl yüksek. Gemim goli bence vs yapabilen bir adam için en baba gemi golidir. benden kimse kaçamaz. Bu geminin doluluğuna bağlı ve savaşmana bağlı. ama ben seninin urini tasarıma harcamanı istemem tasarım diğer arkadşların dediği gibi kutulardan çıkabilir.

Çok teşekkür ederim hepinize..dikkate alıcam şuanki fikrim aegisten yana çünkü tasarımı kutudan cıkarmayı planlıyorum..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri