- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tüm gladiatus pvp bekleyenleri biliyordur. ilk pvp açmaya ben karar verdim. çok büyük çaba harcadım tamamen türkçe olsun diye. çok büyük çaba harcadım en yeni versiyona benzesin diye . son arkadaşımız güzel yapmış. çünkü gerçekten çok zor yapılıyor arkadaşlar. ben türkçeye çevirdim tamamen ama versiyon eksikleri vardı ve kendimi rezil etmemek adına yayınlamadım. emokka arkadaşımız gladio ismini benden çaldı ve benim scriptimin lehçe dilindeki haliyle kurdu ve en eski sürümde kurdu. yeni sürümü bulmak imkansız. çünkü yayınlanması yasak. yeni sürüm yok script olarak. sadece insanlar aylarını vererek yeni sürümün benzerini oluşturabilir ve bunu kimse yapmaz. çünkü bir değeri yok. kendi türkçe scriptim editliydi sonradan birkaç oyunda Mora isimli pvpler açtım ve bunu gladiatus dada açmaya karar verdim. Mora PVP adı altında gladiatus oyunu kuracaktım ki kendi arkadaşlarım scripti aldılar ve internette yayınladılar. ben buldum ve sildim fakat yayınlanmıs bıseyı yayınlamak güzel değildir. açmadım pvpyi. web tasarım işlerini bilen webmaster bir arkadaşımız varsa görüşmek isterim aslında. bu iş ile ilgili bir ücret vermeyeceğim. sadece sitenin hostunu karşılayacagım. domain i karşılayacagım. ve o arkadaşa yarı yarıya ortaklık vereceğim. bu iş karlı bir iş aslında. çünkü yakut satımı item satımı hesap satımı yetki ve vip hesap satışı gibi şeyler çok para kazandırıyor. bu işe gönüllü bir arkadaş arıyorum. gladiatusu bana kopyalayacak bir arkadaş . gladiatus.net deki oyunun ilk 80 lvl ına kadar kopyalayacak arkadaş arıyorum. 80 lvl gerçekten yeterlidir. 80 lvlı biz 240 lvla çıkartacağız. uzatacağız yani. yeni itemler, yeni canavarlar, yeni görevler koyacağız. ittifaklar ile ilgili çeşitli şeyler de yapılabilir. aklımda gerçekten uçuk bir plan var ve bunu yapabilecek arkadaşlarla görüşmek isterim..
Gerçekten büyük bişey planlıyorum. parada harcayacağım. emekde vereceğim. güvenebileceğim insanlarda bulacağım. bu işi severek yaparım. ve kazancınıda arkadaşla paylaşırım. ekipde olabilir fark etmez.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilirler. Hergün en az yarım saat online durumundayım.
Ruffle (Webmaster) -- Teşekkürler.
Gerçekten büyük bişey planlıyorum. parada harcayacağım. emekde vereceğim. güvenebileceğim insanlarda bulacağım. bu işi severek yaparım. ve kazancınıda arkadaşla paylaşırım. ekipde olabilir fark etmez.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilirler. Hergün en az yarım saat online durumundayım.
Ruffle (Webmaster) -- Teşekkürler.
- Konular
- 146
- Reaksiyon Skoru
- 113
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Reklam yasak //
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 27
- DevLira
- 0
merhabalar öncelikle...
Yapmış olduğunuz script için basarılarınızın devamını dilerim ancak ben size her türlü yardımı yapıp ortaklıktan ziyade bi yatırımcı olarak görev almak isterim.benim sunucularım var ve kendi forum sitemi yeni açmış durumdayım sitemin ismi turkgame.o rg dilerseniz buradan sizinle ayrıntılı konusabiliriz.ben bilgisayar mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim ve izmirdeki bilgisayar şirketlerinden bizzat php yazılım asp ve mysQl bilgilerini öğrendim.isterseniz size yardımcı olabilirim.teşekkürler...
Yapmış olduğunuz script için basarılarınızın devamını dilerim ancak ben size her türlü yardımı yapıp ortaklıktan ziyade bi yatırımcı olarak görev almak isterim.benim sunucularım var ve kendi forum sitemi yeni açmış durumdayım sitemin ismi turkgame.o rg dilerseniz buradan sizinle ayrıntılı konusabiliriz.ben bilgisayar mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim ve izmirdeki bilgisayar şirketlerinden bizzat php yazılım asp ve mysQl bilgilerini öğrendim.isterseniz size yardımcı olabilirim.teşekkürler...
- Konular
- 146
- Reaksiyon Skoru
- 113
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Forumunuzda adım Metebozdoqandır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)