- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar oyunlarda en çok sorulan sorulardan biri "nasıl hızlı gelişirim" yani "nasıl hızlı rütbe,para,badge kasarım
"
Şimdi anlatıma geçiyorum öncelikler oyunda hızlı rütbe atlamak istiyorum diyorsanız Dediklerimi Sırası ile Yapın...
Oyuna üyelik aldınız,İndirdiniz,Oyuna Girdiniz....
Öncelikle İtem Shop'a Giriyoruz.... (oyuna basladıgınızda size 30.000 gp gibi bir para gelir harcamadıysanız...)
Sonra Char Bölümüne geçiyoruz ve ardından %10 exp veren kask,çanta vb. itemleri alıyorusunuz....
Şimdi geldi en önemli yere Arkadaş ben anında rütbe atlamak istiyorum diyorsanız öncelikle ghost mod,mutant mod ve zombi mod gibi eğlenmek için olan Modları oynamıyosunuz...
Direk egypt giriyosunuz ama bi şartla odanın bitiş oranının kills değil time olması lazım ve en az 10 dk olması lazım ki fazla adam öldürüp dazla exp alalım.. [ace olarak bitirmenin de ayrıcalıkları var tabi
]
Şimdi rütbe atlıyoruz takır takır ee abi hangi silahı alalım bana para harcattın... Rütbe atladıktan sonra oyun seni gp yagmuruna tutuyo
Gideceksin alacaksın M4A1'i dağıtacaksın ortalığı sonra rütben artacak alacaksın Eagle'yi bakmıssın Badge'leri almıssın.... Yanlız Sniper Badgeleri M700 ile biraz zor.... Knives Badge zaten Eagleyle belli bir yere kadar gidiyo.... Badgelerle ilgili fazla konuşmuycam ayrıntılı konu açılmış zaten.....
Şimdi bunları okuduktan sonra diyosanki ne gerek var rütbeye Badge ye ben eglenicem gidiyosun 2 rütbe atladıktan sonra alıyosun 30.000 gp sonra zaten sende de var 30.000 gp (baslangıcta verilen para) gidiyosun M4A1 + en dandiğinden Pistol alıyosun giriyosun mutant,zombi,ghost aksama kadar zevkten 4 kose oluyosun.....
Anlatımım Bu kadar İnşallah Yardımcı olmuşuzdur..... :ka19:
"Şimdi anlatıma geçiyorum öncelikler oyunda hızlı rütbe atlamak istiyorum diyorsanız Dediklerimi Sırası ile Yapın...
Oyuna üyelik aldınız,İndirdiniz,Oyuna Girdiniz....
Öncelikle İtem Shop'a Giriyoruz.... (oyuna basladıgınızda size 30.000 gp gibi bir para gelir harcamadıysanız...)
Sonra Char Bölümüne geçiyoruz ve ardından %10 exp veren kask,çanta vb. itemleri alıyorusunuz....
Şimdi geldi en önemli yere Arkadaş ben anında rütbe atlamak istiyorum diyorsanız öncelikle ghost mod,mutant mod ve zombi mod gibi eğlenmek için olan Modları oynamıyosunuz...
Direk egypt giriyosunuz ama bi şartla odanın bitiş oranının kills değil time olması lazım ve en az 10 dk olması lazım ki fazla adam öldürüp dazla exp alalım.. [ace olarak bitirmenin de ayrıcalıkları var tabi
]Şimdi rütbe atlıyoruz takır takır ee abi hangi silahı alalım bana para harcattın... Rütbe atladıktan sonra oyun seni gp yagmuruna tutuyo
Gideceksin alacaksın M4A1'i dağıtacaksın ortalığı sonra rütben artacak alacaksın Eagle'yi bakmıssın Badge'leri almıssın.... Yanlız Sniper Badgeleri M700 ile biraz zor.... Knives Badge zaten Eagleyle belli bir yere kadar gidiyo.... Badgelerle ilgili fazla konuşmuycam ayrıntılı konu açılmış zaten.....Şimdi bunları okuduktan sonra diyosanki ne gerek var rütbeye Badge ye ben eglenicem gidiyosun 2 rütbe atladıktan sonra alıyosun 30.000 gp sonra zaten sende de var 30.000 gp (baslangıcta verilen para) gidiyosun M4A1 + en dandiğinden Pistol alıyosun giriyosun mutant,zombi,ghost aksama kadar zevkten 4 kose oluyosun.....
Anlatımım Bu kadar İnşallah Yardımcı olmuşuzdur..... :ka19: