berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Aciz İnsanlar. !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeCameBacK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 877

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Hack İtem Diye Bir Şey Yok.Bu İtemler Eski GM'ler Duffy Toj3n ve DjMuz0 Gibi Adamların Yaptığı İtemler.Hack İtem Neden Sadece Mmomt2'de Var Sanıyorsunuz Hack İtem Diye Bir Şey Yok.Mmomt2'nin Geçmişini Araştıran Zaten Anlıyacaktır o İtemlerin Nerelerden Geldiğini.Boşuna Tartışmaya Gerek Yok.Admin Siz Bildirdikçe Temizliyor Bu İtemleri.

Vedat, Gürsel, Rıdvan, Hasan can, Alican, Kürşad

Bunlar Kim?

Bunların Ne Alakası Var Bunlar Sadece 1-2 Hack İtem Gezdiren Adamlar.Yapan Bunlar Değil.

Son düzenleme:
Burak Sendemi Onlara Karıştın :D Lan Olm Resimler Bölümünde kendi attığın ss leri unuttun mu ? full set yapmışlar lan kendine 50 oranlı bu ss leri sen atttın unuttunmu o günleri :D Sanada Verdilermi 50 Oranlı Bir Kaç Bişey :D Yazık la :D acizsiniz. Hack İteme Başvurabilecek Kadar Aciz. :D

Bak benle düzgün konuş üslubunu bozma. Evet ben koydum hack editleri ama onların alayının efsunları düşürüldü.Bu senin attığın ss ler ssadece eğlence amaçlı sahte ss ler bunu admin bile söyledi ve sen bunu anlamayacak kapasitede bi insansın:ka19:

Arkadaşlar Hack İtem Diye Bir Şey Yok.Bu İtemler Eski GM'ler Duffy Toj3n ve DjMuz0 Gibi Adamların Yaptığı İtemler.Hack İtem Neden Sadece Mmomt2'de Var Sanıyorsunuz Hack İtem Diye Bir Şey Yok.Mmomt2'nin Geçmişini Araştıran Zaten Anlıyacaktır o İtemlerin Nerelerden Geldiğini.Boşuna Tartışmaya Gerek Yok.Admin Siz Bildirdikçe Temizliyor Bu İtemleri.

Bunlar Kim?

Bunların Ne Alakası Var Bunlar Sadece 1-2 Hack İtem Gezdiren Adamlar.Yapan Bunlar Değil.

Geçmişi Öylemi Bak Sn Ne Dion Burak Ne dior Burak Sahte Ss Dior. Sen Eski Gmler yapmış Dion. :D

Bak benle düzgün konuş üslubunu bozma. Evet ben koydum hack editleri ama onların alayının efsunları düşürüldü.Bu senin attığın ss ler ssadece eğlence amaçlı sahte ss ler bunu admin bile söyledi ve sen bunu anlamayacak kapasitede bi insansın:ka19:

Evet O SS'ler Sahte Millete Hava Atmak İçin Yapılmış SS'ler.Çok Kolay Yapılabilir.

Geçmişi Öylemi Bak Sn Ne Dion Burak Ne dior Burak Sahte Ss Dior. Sen Eski Gmler yapmış Dion. :D

Evet Sahte O SS'ler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri