Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Aciz İnsanlar. !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeCameBacK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 877
http://www.turkmmo.com/merkur-oyuncu...-ss-admin.html

Bunların Hepsi Aynı. :D Vedat, Gürsel, Rıdvan, Hasan can, Alican, Kürşad Tiplemeler Aynı. Amaçları da. Hırsızlar. ! Adam Geliyor o İtem leri Bana Gösteriyor. Admin Hala Veri Tabanında Gözükmüyor Diyor. Ne Kadar Büyük Bir Acizlik.

sana dha öncede cevap verdim. Bu itemlerin hepsini tek tek kontrol etmedim ama bir kaçtanesini kontrol ettiğimde o tarz itemlerin oyunda olmadığını gördüğümü söylemiştim. Hatta bana özel mesaj ile gönderdiğin itemlerin sayısı daha fazlaydı buraya azaltarak koymuşsun. Paranoyalara gerek yok. Periyodik olarak kontrol ediliyor veritabanı. bu tarz itemlere denk gelindiğinde siliniyor. Gözden kaçan varsa ki birazdan tekrar bakacağım silinir direkt. Paranoya yapmaya gerek yok.

Edit :
şimdi bu verdiğin 2 itemede baktım veritabanında böyle bir item yok. muhtemelen önceki bakımlarda silinmiş gitmişlerdir eğer vardılarsa.

SANA BU CEVAP YETERİNCE GİRMİŞ İŞİNE BAK............ @@@@@@@@@@@@@@@@ BÖÖÖ

sana dha öncede cevap verdim. Bu itemlerin hepsini tek tek kontrol etmedim ama bir kaçtanesini kontrol ettiğimde o tarz itemlerin oyunda olmadığını gördüğümü söylemiştim. Hatta bana özel mesaj ile gönderdiğin itemlerin sayısı daha fazlaydı buraya azaltarak koymuşsun. Paranoyalara gerek yok. Periyodik olarak kontrol ediliyor veritabanı. bu tarz itemlere denk gelindiğinde siliniyor. Gözden kaçan varsa ki birazdan tekrar bakacağım silinir direkt. Paranoya yapmaya gerek yok.

Edit :
şimdi bu verdiğin 2 itemede baktım veritabanında böyle bir item yok. muhtemelen önceki bakımlarda silinmiş gitmişlerdir eğer vardılarsa.

SANA BU CEVAP YETERİNCE GİRMİŞ İŞİNE BAK............ @@@@@@@@@@@@@@@@ BÖÖÖ

Ne o Gerçekler Canınımı Yakti. ? :D Türkiyenin En Kaliteli En Eski Metin2 Pvp Serveri Demesini Biliyorsun Admin. Ama Görünen O ki Bi Serverin Şifresine Sahip Çıkamıyorsun. :) Adam Kafasına Göre Hack yapıor. Sen'De Yeni Hesaplar acıp Durma Ergen. !

Ne o Gerçekler Canınımı Yakti. ? :D Türkiyenin En Kaliteli En Eski Metin2 Pvp Serveri Demesini Biliyorsun Admin. Ama Görünen O ki Bi Serverin Şifresine Sahip Çıkamıyorsun. :) Adam Kafasına Göre Hack yapıor. Sen'De Yeni Hesaplar acıp Durma Ergen. !

Az mantıklı düşün o itemler oyunda yok hepsi sahte ss ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri