kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

PbdoBot mu BoxyBotmu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zad055
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu kadar ısrarın neden ki :) Antilag ayarı yapana kadar pbdo kullanırım hem görünüş bile daha güzel yahu :)

BoxyBot ve Pbdo-Bot resellerım ben :D Alman forumunda. GG'li versiyonunu 7 €'ye satıyorum Boxy'nin. Savunmam gayet normal.
Kardeşim şuan düzeltildi diyorum hatalar falan :D Ben diyorum ki pbdo-bot olmasa ne yapacaktın ? :D Merak etmeyin onun da fixlenmesi çok yakın o zaman göreceğim halinizi :l03:

gozlemlerimizin sonucu pbdo bot kutu toplarken kutuyu gecior sonra bidaha donup alıor .bi gün pbdo bot bi gun boxibota hesapları bırak baq hangisi cok kasıor

saygılarımla furkan
Benim gözlemlerim sonucu boxybot kutuyu geçiyor ve arkasına bile bakmadan devam ediyor. Ayrıca pbdo bot aynı haritada kutu toplayarak boxybottan tam 4 kat daha fazla uridium topluyor.
Saygılarımla Furkan:m08::m08:

BoxyBot ve Pbdo-Bot resellerım ben :D Alman forumunda. GG'li versiyonunu 7 €'ye satıyorum Boxy'nin. Savunmam gayet normal.
Kardeşim şuan düzeltildi diyorum hatalar falan :D Ben diyorum ki pbdo-bot olmasa ne yapacaktın ? :D Merak etmeyin onun da fixlenmesi çok yakın o zaman göreceğim halinizi :l03:
Doğru pbdo botun crackinin fixlenmesi yakın gibi geliyor.

Biz Türklerde beleşçi zihniyet oldukça sürekli bir crack çalışmaları olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri