Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
boxibotun hatasını yazarmısınız
saygılarımla furkan
senin saygına başlıcam artık len

Pbdo-bot crack yokken ne kullanıyordun acaba ? Ben bile uzun bir dönem boxy kullandım. BoxyBot'un hakkı yenmez. Ve şuan boxybot kapılarda mükemmel bir şekilde çalışıyor. İleriki versiyonlarda daha da güzel olacak. Git bi yapımcısıyla konuş gel
Ne boxysi Onur ya
Ben de kullandım ama Pbdoyu görünce yüzüne bakılmıyor Boxynin ayrıca kapıda onun kadar kötü bir bot daha görmedim
Pbdo hasarsız bitiriyorNe boxysi Onur yaBen de kullandım ama Pbdoyu görünce yüzüne bakılmıyor Boxynin ayrıca kapıda onun kadar kötü bir bot daha görmedim
Pbdo hasarsız bitiriyor
Şuan öyle değil. Bütün hataları neredeyse fixlendi. Yeni fonksiyonlar eklenmeye devam ediyor. Eskiden de kapıda iyiydi. Sadece güzel bir konfi ve antilag distance ayarı yapman gerekiyordu bilene herşey güzel ve kullanışlı :ka19:
Şuan öyle değil. Bütün hataları neredeyse fixlendi. Yeni fonksiyonlar eklenmeye devam ediyor. Eskiden de kapıda iyiydi. Sadece güzel bir konfi ve antilag distance ayarı yapman gerekiyordu bilene herşey güzel ve kullanışlı :ka19:
Bu kadar ısrarın neden ki
Antilag ayarı yapana kadar pbdo kullanırım hem görünüş bile daha güzel yahu 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)