- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tİcaret hack war ama bu deĞİl herkes kullaniyor tr de.
- Konular
- 194
- Online süresi
- 7d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 1,578
- DevLira
- 6
1. metin2 nin trade haç tiçaret haçk gibi tüm hileleri fix leendi istediginiz getrin çlşmaz
2. bildirildin aldatmaya yonelik
2. bildirildin aldatmaya yonelik
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu acamadım ama sızınle paylasmak ıstedım Metın2de yang hack cıkdı arkadaaslar
Buradan ındırın... Dosyayı acın Tamamlandı : Hile Aktif oldu falan yazıo sonra oyuna gırınce goruceksınız yang gelıcek otomatık falan cok yuksek bı mıktar gelmez az gelır ama hızlı ve sınırsız gelır Fixlenecegı zamana kadar ... --10.09.2012--
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buradan ındırın... Dosyayı acın Tamamlandı : Hile Aktif oldu falan yazıo sonra oyuna gırınce goruceksınız yang gelıcek otomatık falan cok yuksek bı mıktar gelmez az gelır ama hızlı ve sınırsız gelır Fixlenecegı zamana kadar ... --10.09.2012--
- Konular
- 69
- Online süresi
- 17m 7s
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beyler napıyorsunuz siz.Arkadaşlar kesinlikle indirmeyin birazdan kilitlenir.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar bu paylaşımım'da ise sizlere Metin2 TR-PvP çalışan Ticaret Hilesi sunucağım...
arkadaşlar vürüs programlarınız vürüs olduğunu uyarsa bile zararsız vürüs'tür güvenmiyorsanız paylaşımlarımı indirmeyiniz
*Anlatım:İndirdiğiniz Dosyamızı Metin2'nin İçine Atınız Ve Sonra Oyuna Girişinizi Uygulayın Ve Dosyamızı Açınız...
- İndirme Linki:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Vidio Linki:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Vürüs Jotti Linki:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Konumuzu Güncel Tutalım Ve +Rap Puan bekliyorum...!
Arkadaslar Ticaret Hilesi diye bir sey yoktur . Dosya virusludur indirince avast hemen win32:trojan diye dosyayi sildi . yoksa virus totalde taratip koayacaktim . arkadaslar boyle kisiler hep jotti sonuclari koyar total degil ve exe uzantili dosyadir icine truva ati vardir ve linkler reklam iceriyor . bildirildin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)