romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

McdipprsMt2// Güncell Ticaret Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan McDippRsMt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tİcaret hack war ama bu deĞİl herkes kullaniyor tr de.

1. metin2 nin trade haç tiçaret haçk gibi tüm hileleri fix leendi istediginiz getrin çlşmaz

2. bildirildin aldatmaya yonelik

Konu acamadım ama sızınle paylasmak ıstedım Metın2de yang hack cıkdı arkadaaslar

Buradan ındırın... Dosyayı acın Tamamlandı : Hile Aktif oldu falan yazıo sonra oyuna gırınce goruceksınız yang gelıcek otomatık falan cok yuksek bı mıktar gelmez az gelır ama hızlı ve sınırsız gelır Fixlenecegı zamana kadar ... --10.09.2012--

Beyler napıyorsunuz siz.Arkadaşlar kesinlikle indirmeyin birazdan kilitlenir.

Merhaba arkadaşlar bu paylaşımım'da ise sizlere Metin2 TR-PvP çalışan Ticaret Hilesi sunucağım...
arkadaşlar vürüs programlarınız vürüs olduğunu uyarsa bile zararsız vürüs'tür güvenmiyorsanız paylaşımlarımı indirmeyiniz

*Anlatım:İndirdiğiniz Dosyamızı Metin2'nin İçine Atınız Ve Sonra Oyuna Girişinizi Uygulayın Ve Dosyamızı Açınız...

- İndirme Linki:

- Vidio Linki:

- Vürüs Jotti Linki:

Konumuzu Güncel Tutalım Ve +Rap Puan bekliyorum...!

Arkadaslar Ticaret Hilesi diye bir sey yoktur . Dosya virusludur indirince avast hemen win32:trojan diye dosyayi sildi . yoksa virus totalde taratip koayacaktim . arkadaslar boyle kisiler hep jotti sonuclari koyar total degil ve exe uzantili dosyadir icine truva ati vardir ve linkler reklam iceriyor . bildirildin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri